ΔΥΝΑΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ,ΔΥΝΑΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ,ΔΥΝΑΤΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ;;

Μετά την άτυπη δημοσιοποίηση πως οι Γιαννακόπουλοι δήλωσαν απών σε πρόταση αγοράς που τους έγινε για την παε ,μπορούμε να μιλάμε πλέον για το όραμα του ιδανικού τρίπτυχου που ψάχναμε;;

Η άρνηση των αφών ,προφανώς και είναι η συγκατάθεση τους πως το μπάσκετ δεν θα το παρατήσουν και θα το χρηματοδοτούν ,με την ίδια πόρωση όπως και τα προηγούμενα χρόνια .Αυτό σαν νέο ,μόνο θετικό είναι. Παράλληλα ,αν όλα τελειώσουν θετικά στην συνάντηση της Τετάρτης ,θα έχουμε διοίκηση παε με ...μπαρμπάλια και χρήμα απο πίσω να υπάρχει απο μεγάλους παράγοντες .

Το μεγάλο στοίχημα που γεννιέται πλέον ,είναι η κατάληξη του ερασιτέχνη και η εν τέλει ισχυροποίηση του .Είμαι της άποψης πως αν ομαλοποιηθούν τα πράγματα στην παε ,την βιτρίνα του Συλλόγου ,αργά ή γρήγορα θα έρθει και η εξυγίανση του ερασιτέχνη.

Και για να γίνει αυτό υπάρχουν συγκεκριμένες προυποθέσεις :
1.Εξάλειψη σκέψεων απο τους Γιαννακόπουλους ,να έχουν υπο την κατοχή τους τον ερασιτέχνη απλά για να τον έχουν.
2. Μπάσιμο των επιχειρηματιών της πεκ ,μόλις τελειώσει το θέμα της παε. Ο καθένας να αναλάβει και απο ένα τμήμα .
3. Πιέσεις απο τον κόσμο προς όλες τις κατευθύνσεις ,ώστε να γίνει σε όλους τους μετόχους της παε αντιληπτό πως είναι μεγαλύτερη ανάγκη η διοικητική και οικονομική ηρεμία στον ερασιτέχνη ,απο την παε.
4. ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ ΑΜΕΣΑ!!

ΥΣ: Υποθέσεις πως θα δοθεί ο ερασιτέχνης στους Βαρδινογιάννηδες ,ελπίζω να είναι μόνο σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Δεν τους θέλουμε στην παε ,δεν τους θέλουμε και πουθενά στον Σύλλογο!!

Σχόλια