Νέα εποχή

Πρώτη αντίδραση θετική!

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος μίλησε πριν λίγα λεπτά στο sentrafm και φάνηκε πως είναι θετικός αλλά ελαφρώς επιφυλακτικός καθώς όπως δήλωσε χαρακτηριστικά την τετάρτη στο ραντεβού με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη θα συζητηθούν οι λεπτομέριες για να προχωρήσουν στην νέα εποχή. Μια πολλά υποσχόμενη απάντηση σε μία άκρως αιφνιδιαστική πρόταση απο πλευράς τζίγγερ.

Η συνάντηση τους λογικά θα ξεκαθαρίσει πολλά θεματα όπως αυτά μελλοντικών αυξήσεων μετοχικού κεφαλαίου και της συμμετοχής του, της πορείας του γηπεδικού, και τις λεπτομέριες παραχώρησης της παιανίας.

Αν και εφόσων δεχτούν την πρόταση η πλευρά Πατέρα / Βγενόπουλου θα έχουν το 50,8% της ΠΑΕ με την οικογένεια Βαρδινογιάννη να έχει μόλις το 29%.

Όσον αφορά τον Παύλο Γιαννακόπουλο πριν λίγες μέρες άλλαξε άρδην την στάση του λέγοντας πως ο Πατέρας ήταν ένας άκρως επιτυχημένος πρόεδρος και πως δεν έχει καμία σχέση με τις δημοσιευσεις της Πράσινης. Σήμερα το πρωί δήλωσε οτι είχε ενημερωθεί για την απόφαση του Βαρδινογιάννη και είχε δώσει την συγκατάθεση του. Τάσσεται ουσιαστικά στο πλευρό τους κάτι ενθαρρυντικό όπως το χαρακτήρισε αργότερα στον sentrafm ο Αντρέας Βγενόπουλος.

Ας ελπίσουμε πως σε αυτήν την νέα εποχή θα μπορέσουν όλοι οι Παναθηναϊκοι να πορευτούν μαζί.


Σχόλια