ΠΟΥΛΑΕΙ Ο ΒΑΡΔΗΣ;;


Αναδημοσιεύω κείμενο που βγήκε απο το mypanathinaikos.wordpress.com και εξηγεί γιατί ο Τζίγγερ είναι έτοιμος να πουλήσει ,αλλά όχι στον Βγενόπουλο.

Δεν ξέρω αν ισχύει ,αλλά αξίζει να το διαβάσετε


Λοιπόν, θα μεταφερω τι λεγεται στην πιατσα και απο τις δύο εμπλεκόμενες πλευρές και ας βγάλει ο καθενας τα συμπερασματά του. Εγώ δεν τα εχω βγαλει στα σιγουρα, αλλά θα πω τις σκέψεις μου για το θέμα.
Το θέμα – Αναστάτωση των υδάτων της λίμνης
Απο το περιββάλον του Βγενόπουλου και του Πατέρα έχει διαρρέυσει κάτι. Αυτό που φημολογείται δεν έχει «βγει» απο …παπαγάλους αλλά απο ανθρώπους του …διοικητικού Παναθηναϊκού (αυτό έχει σημασία μεγάλη επειδή οι παπαγάλοι τύπου Βασιλαρά είναι ίδιοι με τον Γκότζο, προπαγανδιστές δηλαδή). Οι γλώσσες που μιλήσανε λένε οτι ο Βγενοπατέρας, ετοιμάζεται να κάνει πρόταση εξαγοράς της πράσινης ομάδας η οποία θα ταρακουνήσει τα ήδη τρεμάμενα νερά της λιμνούλας που παίζει με τα παπάκια του ο Τζίγκερ…
Θέμα δύο – Η μεγάλη βόμβα!
Από την άλλη πλευρά της λίμνης, ξέρετε τι έχει διαρρεύσει όμως? Οτι ο Βαρδινογιάννης έχει βρει αγοραστή να πουλήσει τον Παναθηναϊκό και θα τους αφήσει όλους σαν στήλη άλατος! Μάλιστα!
Αποψή μου.
Επειδή μαντης δεν είμαι, ρεπορτάζ κάνω απλά, πραγματικά δεν ξέρω τι ακριβώς προκειται να γινει, αλλά θα γράψω όλα τα ενδεχόμενα αυτης της διάρρευσης. Εάν ο Βαρδινογιάννης έμαθε αυτό που διέρρευσε απο την άλλη πλευρά, που λογικό είναι, αφού το έμαθα ακόμη και εγώ που είμαι δημοσιογράφος και δεν εμπλέκομαι με τις μετοχές της πράσινης ΠΑΕ, κάνει τα επικοινωνιακά κουμάντα του. Πως?
1) Καταρχάς, εάν έχει σκοπό να πουλήσει, διαρρέει οτι τάχα μου έχει βρει αγοραστή ακόμη κι αν δεν έχει βρει, ωστέ να τους κάνει να ξηλωθούν μέχρι εκει που δεν πάει εάν θέλουν να τον αγοράσουν. Έτσι, θα βγάλει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κέρδος η οικογένεια απο τους εχθρούς της. 2)Μπορεί να τους ρεζιλέψει επικοινωνιακά, εάν δεν ακολουθήσουν οι Βγενοπατέρες τα λεφτά που θα πει οτι παίρνει ο Τζίγκερ απο τον άλλο αγοραστή, δείχνοντας οτι κάποιος δίνει περισσότερα απο αυτούς τους…Παναθηναϊκάρες. 3) Μπορεί να πάρει παράταση εάν δεν θέλει να πουλήσει, λέγοντας φούμαρα στον κόσμο οτι τάχα μου υπάρχει πρόταση. Επειδή και πρόταση να υπάρχει μια μεταβιβαση μετοχών δεν κάνει μια μέρα συνήθως. Εκτός, αν μας αφήσει άγαλμα όλους ο Τζιγκερ!
Τώρα. Το σενάριο πώλησης υπάρχει, διότι όπως έχει πει εδω και καιρό και ο υπουργός, ο Βαρδινογιάννης ετοιμάζεται να ανοίξει ιδιωτική ελληνική στοιχηματική εταιρεία, η οποία θα χτυπήσει τον ΟΠΑΠ στο ψαχνό σπάζοντας το μονοπώλιο, δίνοντας στους έλληνες τη δυνατότητα να ποντάρουν και ιντερνετικά κάτι που δεν το παρέχει ο ΟΠΑΠ. Λογω του ασυμβίβαστου λοιπόν, όταν κάποιος έχει στοιχηματική εταιρεία, δεν μπορεί να έχει και μια ΠΑΕ… Άρα, μπορεί πολύ εύκολα να ισχύει ότι ψάχνεται για να πουλήσει η οικογένεια. Εχει κουραστει επίσης να ακούει μπινελίκι ο Τζίγκερ και είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να πατήσει στο λαιμό τους εθχρούς του, αφήνοντας τους στη γραμμή του τερματισμού συξυλους την ώρα που πάνε να κάνουνε πρόταση!
Υ.Γ. Οι γλώσσες που μίλησαν απο την πλευρά Τζίγκερ είπαν οτι πρόκειται για επιχειρηματία πάμπλουτο ο οποίος θα αφήσει το αγωνιστικό κομματι εν λευκώ στους αφούς Γιαννακόπουλους… Οι άλλες γλώσσες λένε οτι πρόκειται για επικοινωνιακό τρικ του Βαρδή… Ιδωμεν. Εβδομάδα τσακωμού προβλέπεται πάντως και με αγωνία περιμένω να δω εαν υπάρξει εξέλιξη.

Σχόλια

  1. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑΔΕΣ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝ ΛΕΥΚΩ ΟΙ ΠΑΥΛΟΘΑΝΑΣΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΝΟΤΗΤΑ , ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ,ΚΑΙ ΤΕΖΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ 6ου ΣΤΟΛΟΥ!!!!!

    ΝΑΥΤΗΣ13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. POULA KARKINE POULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου