Κερδίσαμε.

Ημέρα χαράς για το μεγαλύτερο κομμάτι του παναθηναϊκού κόσμου σήμερα, με ελάχιστες εξαιρέσεις αυτούς που με το καλό στην νέα εποχή θα είναι άνεργοι και χωρίς κανέναν ρόλο στην ομάδα. Άυριο το πρωί λογικά θα τους δούμε να κάνουν κολοτούμπες ολυμπιακού επιπέδου αλλα ας μην βιαζόμαστε.


Ας τα πάρουμε με την σειρά όμως. Ο κόσμος του παναθηναϊκού κέρδισε για δεύτερη φορά μεσα σε δύο χρόνια και έδειξε στην διοίκηση ότι όσο παραμένει στην εξουσία θα τον βρίσκει ουσιαστικά απέναντι της. Σε κάθε άκρη της γης, είτε αυτό ηταν η Αυστρία, η Αμερική, η Κύπρος, οπαδοί του παναθηναϊκου έδειξαν την δυσαρέσκεια τους και ζήτησαν επιτακτηκά απο τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ να παραχωρήσει την πλειοψηφία των μετοχών του.

Οι αντιδράσεις στο πρώτο φιλικό της ομάδας στο περιστέρι ήταν χλυαρές, γεγονός που προβλημάτισε, αλλά στο ΟΑΚΑ πέρασε ένα άλλο μήνυμα το οποίο ήταν άκρως ηχυρό. Ο πόλεμος των άνεργων στους οποίους αναφέρθηκα νωρίτερα κατά των οργανομένων οπαδών και άλλων "αντιφρονούντων" ήταν ξεκάθαρος, είτε αγνοώντας τα πανό που αναρτήθηκαν στους φιλικούς αγώνες την ομάδας μας, είτε γράφοντας στις φυλλάδες τους ότι αυτή η "μικρή" μερίδα οπαδών του παναθηναϊκού γιουχαρίστηκε απο το υπόλοιπο γήπεδο, αγνοώντας και πάλι το γεγονός πως ΟΛΟ το γήπεδο φώναξε μαζί με τους οργανωμένους το ΠΟΥΛΑ.

Αυτά τα γεγονότα είναι που ώθησαν τον Τζίγγερ στην σημερινή του απόφαση, μία απόφαση η οποία φένεται πως δεν ήταν προσωπική αλλα οικογενειακή για να μην υπάρξει περαιτέρο κατρακύλα του οικογενειακού ονόματος.

Ούτε στημένοι είμαστε, ούτε μας έβαλε ο Πατέρας ή ο Βγενόπουλος να φωνάξουμε. Ούτε το θυμηθήκαμε τώρα ούτε και σταματήσαμε ποτέ. Ο Τζίγγερ ήταν βιαστής των ονείρων κάθε παναθηναϊκού. Όλοι ανεξαρτήτως θύρας βαρέθηκαν τις εποχές φτηνών μεταγραφών απο το ανατολικό μπλοκ και την ανοχή του στην κλίκα που είχε στηθεί απο τους απέναντι.

Ας ελπίσουμε λοιπόν οτι η ομάδα την τετάρτη αλλάζει σελίδα. Αν αυτό γίνει, διοίκηση και κόσμος ενωμένοι θα σπρώξουν την ομάδα σε επιτυχίες εντώς κ εκτός συνόρων.
Εμείς εδώ θα είμαστε και αν οι επόμενοι φανούνε σκάρτοι δεν θα ντραπούμε να μιλήσουμε γιατί ο παναθηναϊκός είναι υπεράνο προσώπων.

Μέχρι τώρα λέγαμε μόνοι μας και όλοι τους, παμε τώρα όλοι μαζι να τους τρελάνουμε.

Σχόλια