ΧΑΡΙΖΕΙ Ο ΒΑΡΔΗΣ?

Επιτέλους αυτό που περιμέναμε και αυτό για το οποίο πολεμάγαμε. Ο Τζίγγερ ανακοίνωσε το πρωϊ ότι παραχωρεί το 25% των μετοχών του και τις εγκαταστάσεις της Παιανίας για δύο χρόνια σε Πατέρα / Βγενόπουλο με μοναδικό όρο να μην πουληθεί κανείς πρωτοκλασσάτος παίχτης. Μία ανακοίνωση περιμένουμε όλοι για να δούμε τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ μας ελεύθερο.

Οι λόγοι που τον ώθησαν στην απόφαση αυτή μπορεί να είναι αυτοί της ανακοίνωσης του,
δηλαδή η "άρρωστη, διχαστική" οπως την χαρακτηρίζει ατμόσφαιρα ή αντιλείφτηκε ότι δεν έβρεχε αλλά τον φτύνανε.

Επειδή αυτή η οικογένεια μας έχει κάνει να είμαστε επιφυλακτικοί σε κάθε της κίνηση η πρόταση μπορεί να γίνεται για τον ίδιο λόγο που έγινε η πρόταση του Τζίγγερ πριν δύο μήνες, γνωρίζοντας δηλαδή οτι κανείς δεν ενδιαφέρεται να αγοράσει με τους όρους του. Ένα αγκάθι σε αυτήν την πρόταση είναι το δάνειο του Παναθηναϊκού στην Τράπεζα Πεϊραιώς της οποίας μεγαλομέτοχος είναι ο Τζίγγερ και ίσως οι όροι με τους οποίους παραχωρείται η Παιανία για 2 μόνο χρόνια.

Παρόλ' αυτά είχε δημοσιευτεί προ ημερών και στο blog ότι στα τέλη Σεπτεμβρίου αναμένεται το νομοσχέδιο για τα τυχερά παιχνίδια, οπότε η αιφνιδιαστική απόφαση του δεν αποκλείεται να σχετίζεται με μία απόφαση της οικογένειας να σπάσει το μονοπόλιο του ΟΠΑΠ.

Όπως και να έχει όμως οι ραγδαίες εξελίξεις αυτές μόνο ευχάριστες μπορούν να χαρακτηριστούν. Ίσως η απάντηση Πατέρα / Βγενόπουλου να μην είναι άμεση, καθώς το μέγεθος της πρότασης είναι μεγάλο. Όλα δείχνουν πως οδεύουμε προς ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών αντί για άμεση απάντηση.

Η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ.

Υ.Γ, Αν γίνει αυτή η παραχώρηση ανοίξτε την διάθεση των διαρκείας να δείτε που μπορεί να φτάσει το ρεκόρ.

Σχόλια