Ο ΚΟΣΜΟΣ ΥΠΟΚΛΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ!


Ο μεγάλος αθλητής Δημήτρης Διαμαντίδης ,αποχωρεί απο την Εθνική και όλα τα αστέρια της Ισπανίας του βγάζουν το καπέλο για την μοναδικότητα ,την οποία διαθέτει.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ "ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ" KAI ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΚΑΣΟΛ ,ΝΑΒΑΡΟ ,ΡΟΥΜΠΙΟ ΚΑΙ ΣΚΑΡΙΟΛΟ


Μαρκ Γκαζόλ
«Του εύχομαι καλή τύχη στη συνέχεια της πορείας του σε διασυλλογικό επίπεδο αλλά και σε ό,τι άλλο κάνει στην καριέρα του... Εξαιρετικός παίκτης με σπάνια προσόντα που άφησε το στίγμα του στις διεθνείς διοργανώσεις με την πληθωρική του προσωπικότητα και το ολοκληρωμένο του στυλ... Είναι από τους λίγους point-guards που τα έχει όλα... Παίζει άμυνα, κλέβει, πάει στο ριμπάουντ, ενώ έχει έφεση και στο κόψιμο... Αλλά και στην επίθεση, χειρότερος είναι δηλαδή; Φτωχότερη η Εθνική ομάδα σας χωρίς αυτόν...».
Χουάν Κάρλος Ναβάρο
«Σοβαρά μιλάς τώρα; Πότε έγινε αυτό; Τόσα χρόνια είχα συνηθίσει να τον αντιμετωπίζω κάθε χρόνο και να περνάω πάντα δύσκολες στιγμές... Είχαμε και κάποιες αψιμαχίες μέσα στο γήπεδο κατά καιρούς, αλλά αυτά συμβαίνουν κι αμέσως ξεχνιούνται... Θα μου λείψει πάντως σαν αντίπαλος και ειδικότερα οι κόντρες μας μέσα στο γήπεδο, κάθε καλοκαίρι... Ευτυχώς θα τον βλέπω τον χειμώνα γιατί η Μπαρτσελόνα και ο Παναθηναϊκός όλο και κάπου θα συναντηθούν στο πλαίσιο της Ευρωλίγκα... Μεγάλο παλικάρι ο Διαμαντίδης και σπάνιος παίκτης... Ελπίζω να τον πετύχω στο ξενοδοχείο και να του ευχηθώ από κοντά τα καλύτερα...».
Ρίκι Ρούμπιο
«Αυτό είναι το πιο καλό νέο για όλους τους αντιπάλους σας και το χειρότερο για την Εθνική σας ομάδα... Έπαιξα μόλις τα τελευταία χρόνια (σ.σ.: δύο φορές) εναντίον του σε επίπεδο Εθνικών ομάδων αλλά τον συνάντησα και σαν παίκτης της Μπαρτσελόνα και της Μπανταλόνα... Παρ' ότι τις περισσότερες φορές τον κερδίσαμε, ο σεβασμός που του αξίζει είναι πραγματικά τεράστιος! Μεγάλωσα βλέποντάς τον να παίζει στην Εθνική ομάδα και τον Παναθηναϊκό κι έκλεψα αρκετά στοιχεία από το παιχνίδι του. Είμαι περήφανος που τον είχα αντίπαλο... Ξέρω ότι είναι ένα παιδί που δεν μιλάει πολύ, ωστόσο όλα αυτά τα χρόνια ήταν ένας από τους πιο υποτιμημένους stars του παγκόσμιου μπάσκετ!»
Σέρτζιο Σκαριόλο
«Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους μου παίκτες και η απουσία του θα είναι μεγάλη από τις διεθνείς διοργανώσεις. Σπάνια βρίσκεις τέτοιους παίκτες που να συγκεντρώνουν τόσα πολλά χαρίσματα και να κάνουν την διαφορά σε άμυνα κι επίθεση... Λατρεύω να τον βλέπω τον γήπεδο και θα ήθελα κάποια στιγμή να τον «κοουτσάρω». Το ελληνικό μπάσκετ του οφείλει πολλά...»

Σχόλια

  1. Mhtso na sai panta kala, se eyxaristoume gia osa ekanes kai synexizeis na kaneis me ton Panathinaiko... timh sou pou eisai ston PAO alla kai megalh mas timh pou ena tetoio asteri foraei to trifylli sto sththos...EYXARISTOUME!!

    http://greendunk.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου