ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΚΙΝΕΙ ΠΟΙΟΝ;;


Την επόμενη φορά να κάψετε το γήπεδο και την αντίπαλη ομάδα ,για να βγείτε και να πείτε πως ίσως και να αξίζατε κάποια τιμωρία.

Είναι γελοίο που όλα τα γαύρικα μμε ,μιλάνε για σκάνδαλο και όλα τα αντικειμενικά αναρωτιούνται γιατί δόθηκε μια τέτοια ποινή. Και η ποινή για την οποία μιλάμε είναι οι 9 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών ,που θα κάνουν ουσιαστικά ζημιά στην τσέπη των Αγγελόπουλων (όχι ότι περιμένουν απο τα εισιτήρια για έσοδα..) και όχι στο αγωνιστικό κομμάτι .Και ας κάνουμε τα στραβά μάτια για τον κανόνα που αναφέρει πως σε περίπτωση διακοπή αγώνα ,μπορούμε να μιλάμε και για αφαίρεση βαθμών..

Δηλαδή εσείς με τι ποινή θα ήσασταν ευχαριστημένοι; Ή απλά κράζετε ,για να δικαιολογείτε την θέση σας και για να μην σας κακολογήσουν τα πρόβατα; 

Πέρυσι με το αναγκαστικό τέλος του 4 τελικού μιλάγατε όλοι ,για την βια ,για τους αλήτες κτλ κτλ και σήμερα τι; Αυτή η βία που οδήγησε τις ομάδες στα αποδυτήρια μετά απο 5 ώρες (και λίγες λέμε) ,πως θα έπρεπε να τιμωρηθεί ;;

Πως να παταχθεί η βία όταν όλα τα μμε την υποθάλπτουν;; Όταν βγαίνουν σε ραδιόφωνα ,sites ,κανάλια και εφημερίδες και μιλάνε για σκάνδαλα ,παράγκες και άλλα ωραία ποιήματα;; Εδώ γιατί δεν υπάρχει ένας εισαγγελέας να τους κλείσει την ...ασύστολη ελευθερία λόγου που έχουν;;

Πως τολμάτε εσείς οι δημοσιογράφοι και μιλάτε για υποκινητές της βίας ,όταν ΕΣΕΙΣ την προάγετε με εριστικές απόψεις;;

Αφού απο την βία βγάζετε πρωτοσέλιδα ,απο την βια γεμίζετε την επικαιρότητα ,απο την βία ζείτε ..

Για να μην κοροιδεύομαστε και εθελοτυφλούμε .Κάντε μια γύρα στα sites και διαβάστε απόψεις "κυρίων" να δείτε πως δεν πυροδοτούν το κλίμα.

Και δεν μιλάμε μόνο για τα γαύρικα μμε .Μιλάμε και για τα δικά "μας" μμε που θα γράψουν τα δικά τους μπας και πουλήσουν λίγο περισσότερο.

Θα περάσει και η αυριανή μέρα ,θα ξεχαστεί το θέμα και άντε πάλι πριν απο κανά derby να βγάλετε πρωτοσέλιδα και τίτλους με σεξιστικά περιεχόμενα και προκλητικές ατάκες.

Αλλά είπαμε ...κατά τα άλλα ,καταπολεμάτε την βία!!

ΥΣ: Διαβάστε και τον αγαπημένο σας ...κύριο πρόεδρο που θα ναι και αυτός προφανώς που στα πρώτα επεισόδια θα κοκκινήσει απο ντροπή και θα γεμίσει αηδία με την αλητεία που υπάρχει στις μέρες μας.

Σχόλια