Πέρυσι ο covid, φέτος οι τράπουλες...και το δούλεμα καλά κρατεί


 Πέρυσι, 2 μέρες μετά την λήξη του χαμένου πρωταθλήματος ο Αλαφούζος είχε βγει στον ραδιοφωνικό του σταθμό και ενημέρωνε τον κόσμο πως οι παίκτες της Άεκ ήρθαν στην Λεωφόρο και...κόλλησαν covid τους παίκτες μας, με αποτέλεσμα να χαθεί ο τίτλος...

Φέτος, το...keyword άλλαξε και έγινε "σημαδεμένη τράπουλα" σε μια συνέντευξη που έδωσε πριν 2 μήνες και βγήκε λίγα 24ωρα μετά την οριστική απώλεια του πρωταθλήματος.

Ο κ.Νικολογιάννης που δουλεύει στον κ.Αλαφούζο βγήκε σήμερα με άρθρο του στο Sdna και ενημέρωσε τους αναγνώστες του πως ο Παναθηναϊκός θέλει Ιωαννίδηδες και δύο φορές καλύτερη ομάδα για να κερδίσει τις σημαδεμένες τράπουλες.

Κ.Νικολογιάννη, επιτρέψτε μου να σας πω πως ο Παναθηναϊκός πρωτίστως χρειάζεται άλλον ιδιοκτήτη (ή ό,τι είναι τέλος πάντων) που να νιώθει, να πονάει, να αγαπάει και να έχει όραμα για την ομάδα. Ιδιοκτήτη που να μην τα κάνει πλακάκια με το σύστημα και όταν αποτυγχάνει να το κατηγορεί.

Και σίγουρα ο Παναθηναϊκός ΔΕΝ θέλει άλλο δούλεμα μέσα στην μάπα του.


ΥΓ: Μην την ψάχνετε...οι 25άρηδες θα νομίζουν πως αυτά είναι ήθη και έθιμα του κ.Αλαφούζου. Αλλά οι μεγαλύτεροι μάλλον θα βιώνουν ένα deja vu και θα τους έρχεται στο μυαλό η εικόνα του κ.Τζίγγερ

ΥΓ2: Όλοι κύριοι. Γιατί σαν κύριοι όλοι κάνουν την δουλειά τους...

Σχόλια