Με ποδόσφαιρο…αλάνας δεν κατάφερε να κερδίσει το «κόκκινο πτώμα»


 Σε ένα παιχνίδι που κυριάρχησε το σκληρό παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ του Αλεξανδρόπουλου (που δεν το πανηγύρισε), ισοφάρισε στο δεύτερο ημίχρονο με κεφάλια του Ιωαννίδη και τα πάντα είναι ανοικτά στον επαναληπτικό στο Καραϊσκάκη.

Ο Παναθηναϊκός με…ποδόσφαιρο αλάνας ήταν υποτονικός στο πρώτο ημίχρονο, ανέβασε την ένταση του στο δεύτερο αλλά η εικόνα ήταν σχεδόν αποκρουστική. 

Εάν μάλιστα σκεφτούμε πως απέναντι μας είχαμε ένα κόκκινο πτώμα και όχι μια δουλεμένη ομάδα -όπως θα αντιμετωπίσουμε την Κυριακή- η σημερινή εμφάνιση μόνο προβληματισμό μπορεί να δημιουργήσει. 

Πριν το παιχνίδι είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε προβάδισμα πρόκρισης απέναντι σε μια κακή ομάδα, αλλά μετά το 90λεπτο φάνηκε πως υπάρχουν πολλά ζητήματα στην αγωνιστική μας παρουσία, που είναι ξεκάθαρα αποτέλεσμα της αψυχολόγητης κίνησης Αλαφούζου να αλλάξει προπονητή σε μια ομάδα που είχε την ταυτότητα του προπονητή.

Τα λόγια περί νοοτροπίας νικητή και κυριαρχικού ποδοσφαίρου ακούγονται πολύ ωραία, αλλά σήμερα μόνο αυτό δεν είδαμε απέναντι σε μια ημιδιαλυμένη ομάδα.

Την Κυριακή έχει Νέα Φιλαδέλφεια και το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει αρκετά περισσότερο… 

Σχόλια