Ο Αλαφούζος έδιωξε τον Γιοβάνοβιτς και τορπιλίζει ξανά τον Παναθηναϊκό!


 Ο χειρότερος παράγοντας
που έχει περάσει ποτέ στην ιστορία του Συλλόγου "τελείωσε" από το πουθενά τον καλύτερο προπονητή των τελευταίων ετών και βάζει βόμβα στην προσπάθεια του τριφυλλιού να πάρει το πρωτάθλημα.

Από το πουθενά...ο Αλαφούζος σαμποτάρει ξανά την ομάδα και δείχνει πανέτοιμος να προκαλέσει για ακόμη μια φορά ξανά χάος. Εκμεταλλευόμενος τα κλειστά γήπεδα βρήκε την ευκαιρία να διώξει τον Γιοβάνοβιτς για να γλιτώσει τις εντός γηπέδου αντιδράσεις...

Ο άνθρωπος που ένωσε ξανά τον κόσμο του Συλλόγου, που τον έφερε πίσω στο γήπεδο, που του έδωσε έναν τίτλο μετά από σχεδόν 10 χρόνια, που τον έβγαλε ξανά στην Ευρώπη και που τον έβαλε σε θέση ισάξιου διεκδικητή και φαβορί για το πρωτάθλημα...τελείωσε.

Προφανώς από τον άνθρωπο που διέλυσε τον Παναθηναϊκό στα χρόνια παρουσίας του, όλα τα περιμένουμε και τίποτα δεν μας κάνει εντύπωση γιατί πολύ απλά έχει αποδείξει πολλές φορές πως ΔΕΝ τον ενδιαφέρει το καλό του Συλλόγου, παρά μόνο τα προσωπικά του συμφέροντα. 

Όμως, ενώ η ομάδα είναι σε απόσταση αναπνοής, ο κόσμος στηρίζει, οι παίκτες είναι ένα...πάλι αυτός ο άνθρωπος διαλύει τα όνειρα μας...


ΥΓ: Υπέγραψε τον Φατίχ Τερίμ για 1,5 χρόνο...

ΥΓ2: Από την ήττα με τον Ατρόμητο, τα ΜΜΕ του Μαρινάκη έπαιζαν στα θέματα τους πως ο Γιοβάνοβιτς τελειώνει...

ΥΓ3: Προφανώς η υπόθεση Μπρινιόλι και η επικείμενη μεταγραφή σέντερ μπακ δεν γίνεται να μην σχετίζονται...

ΥΓ4: Να δούμε τι θα γράψουν οι ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ του...

ΥΓ5: Ουζουνίδης, Δώνης, Γιοβάνοβιτς...όποιος προπονητής μίλησε στην καρδιά του κόσμου, τον έφαγε με ανάρμοστο τρόπο.

Σχόλια