Την Κυριακή θα σε ευχαριστήσουμε, αλλά χρειάζεσαι διοίκηση


 Το πολυπόθητο πρωτάθλημα δεν θα καταλήξει στην Λεωφόρο, με το παιχνίδι κόντρα στον Άρη να μην έχει τον χαρακτήρα της φιέστας.

Επειδή ο κόσμος του Συλλόγου έχει κρίση και νοημοσύνη, είναι δεδομένο πως την Κυριακή θα πάρεις το πιο ζεστό χειροκρότημα.

Όχι επειδή η χρονιά μπορεί να θεωρηθεί επιτυχημένη. Με όρους Παναθηναϊκού, όταν δεν κατακτιέται το πρωτάθλημα, μόνο η λέξη αποτυχία χαρακτηρίζει την σεζόν. Κι αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ. Χωρίς όμως να μηδενίζουμε τα πάντα.

Δεν κατάφερες να μας φέρεις το πρωτάθλημα. Όμως μας έφερες άλλα πολλά. Μας ενέπνευσες, μας ενεργοποιήσεις, μας γέμισες ξανά λαχτάρα. Συναισθήματα που είχαμε να ζήσουμε χρόνια και για αυτό αξίζεις το χειροκρότημα.

Όμως με την παρούσα διοίκηση, το πιθανότερο είναι να σε έχουμε σαν τον Κυράστα. Έναν προπονητή που μπορούσε αλλά δεν τον άφηναν.

Θες και παίκτες για να ανέβει επίπεδο η ομάδα και να μπαίνει στο χορτάρι σαν φαβορί, έχοντας τον πρώτο λόγο στο γήπεδο. Όμως θες κυρίως διοίκηση που δεν θα σε αφήνει να παλεύεις με θηρία και σφεντόνες σε πυρηνικούς πολέμους…

Σχόλια