Η αναμενόμενη...έκπληξη


 Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς
ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος προπονητής του προηγούμενου πρωταθλήματος και κατά την ομιλία του έπλεξε το εγκώμιο των συνεργατών και των παικτών του. Η συγκεκριμένη απονομή ήταν κάτι το αναμενόμενο, μιας και ο Σέρβος άφησε το στίγμα στην ομάδα του και μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα την επανέφερε στους τίτλους.

Κι όσο αναμενόμενη ήταν η σημερινή "νίκη" του Ιβάν, τόσο έκπληξη προκάλεσε πριν κάποιους μήνες, όταν σιγά-σιγά άρχιζε να πείθει ακόμη και τους πιο δύσπιστους, πως...κάτι καταφέρνει με την ομάδα. Αν σκεφτείτε πως ανέλαβε κάποιες μέρες μετά το 1-4 του Ολυμπιακού στην Λεωφόρο, αντιλαμβάνεστε πόσα χιλιόμετρα διένυσε μέσα σε λίγο καιρό. 

Αν μάλιστα σκεφτείτε πως ο πιο πετυχημένος πράσινος προπονητής των τελευταίων ετών, κατάφερε να πετύχει πράγματα υπό την διοίκηση του πιο αποτυχημένου "πράσινου" παράγοντα, τότε η έκπληξη που προκάλεσε αποκτάει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις.

Μακάρι τα κατορθώματα του να μην μείνουν στο Κύπελλο και στον αήττητο πρώτο γύρο, αλλά να μετουσιωθούν σε ακόμη περισσότερους τίτλους και στην -κανονική- Ευρωπαϊκή επιστροφή.

Και ακολούθως, να υπάρξει η επιπλέον έκπληξη με την πολυετή παραμονή του στην ομάδα. Και να μην "καεί" γιατί η απόλυτη αποδοχή που λαμβάνει από τον κόσμο του Συλλόγου αποτελεί την εξαίρεση στον κανόνα...

Σχόλια