Πορόμ πορόμ πομ πέρομ περόμ...Ομπράντοβιτς!


 Το προηγούμενο Σάββατο, ο κόσμος του Συλλόγου προχώρησε -ξανά- σε ένα "ατόπημα". Έχοντας σκοπό να ευχαριστήσει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που έδωσε ξανά τίτλο στην ομάδα και την έκανε μετά από χρόνια γοητευτική και νικήτρια, τον αποθέωσε με το σύνθημα του...Ομπράντοβιτς.

Δυστυχώς, ένα τετρασύλλαβο επίθετο, μια κατάληξη σε -ιτς και μπόλικη δόση χαράς είναι ικανά για να μην υπάρξει κανένα φίλτρο.

Όμως, κάποια συνθήματα είναι για κάποιους ανθρώπους και πρέπει να παραμένουν "ιδιοκτησία" τους.

Όσο καλός κι αν είναι ο Γιοβάνοβιτς, όση πίστη κι αν μας έχει δώσει η παρουσία του, δεν γίνεται να εξισώνεται -έστω έμμεσα και άδολα- με τον πιο πετυχημένο προπονητή στην ιστορία του Συλλόγου,

Εάν ο χρόνος κυλήσει και ο Ιβάν προσφέρει στην ομάδα επιτεύγματα που δεν έχουν συμβεί ξανά στην ιστορία μας, τότε ναι, να αποκτήσει το δικό του σύνθημα. Ή αν η όρεξη είναι μεγάλη και δεν επιδέχεται αναβολής, τότε να το αποκτήσει και τώρα. Αλλά ένα δικό του, καθώς το "πορόμ πορόμ πομ πέρομ περόμ" συνεχίζεται με Ομπράντοβιτς.


ΥΓ: Kαι για να προλάβω τους κακεντρεχείς, θα σας παρακαλούσα να διαβάσετε και τα παρακάτω κείμενα, όταν προ 8ετίας είχαμε προχωρήσει στην απόλυτη ύβρις, αποθεώνοντας έναν προπονητή που δεν είχε προσφέρει απολύτως τίποτα με το σύνθημα του Ζοτς, παρουσία του δεύτερου...

https://www.panathinaikospress.com/2014/10/blog-post_71.html

https://www.panathinaikospress.com/2015/05/blog-post_84.html

Σχόλια