Κάλεσμα...στην ομάδα (Κάραβελ-Λεωφόρος-πρόκριση)


Κάλεσμα...συστράτευσης έκανε η Θύρα 13, με σκοπό η ημερά του επαναληπτικού κόντρα στην Σλάβια Πράγας να ξεκινήσει νωρίς το απόγευμα και όχι στην Λεωφόρο. Το ραντεβού έχει δοθεί στις 18:00 στο Κάραβελ, με σκοπό να υπάρξουν ντόπες στην ομάδα και να πάει συνοδεία στο γήπεδο, όσο πιο φτιαγμένη γίνεται με μόνο στόχο την μεγάλη ανατροπή.

Στην πραγματικότητα όμως, η συγκεκριμένη κίνηση δεν είναι τόσο ένα κάλεσμα προς τον κόσμο αλλά την ομάδα. Όπως το ντουέτο χρειάζεται δύο, έτσι και η συστράτευση δεν μπορεί να είναι μονοδιάστατη. Τόσο με την αυξημένη τάση στα διαρκείας, όσο και με την παρουσία στην Πράγα, ο κόσμος ζητάει από την ομάδα να κάνει τα πάντα για να μην...μας ξενερώσει.

Κάποτε, όντως, δεν ξενερώναμε ποτέ αλλά μετά από τόσα χρόνια πίκρας χρειάζονται αφορμές για να γυρίσει ο διακόπτης. Κι η σειρά με την Σλάβια Πράγας, μοιάζει ιδανική.

Όσο κι αν η παρουσία του Αλαφούζου μοιάζει σαν...εγγύηση αποτυχίας, τόσο η ανάγκη να γουστάρουμε ξανά είναι έντονη και αδύνατο να μην μας επηρεάζει.


ΥΓ: Η Ευρώπη φέρνει εκδρομές και οι εκδρομές δέσιμο με την ομάδα. Οι προκρίσεις ζωντανεύουν το ενδιαφέρον κι αυτό λειτουργεί σαν κύμα...

Σχόλια