Μια άκυρη ιδέα...που έγινε πράξη και μπορεί να ταξιδέψει παντού!


 Προ 6ετίας και με αφορμή τις έντονες προσπάθειες του γαύρου να...οικειοποιηθεί την Αθήνα και τα σύμβολα της, είχε γραφτεί μια "άκυρη ιδέα" που ευτυχώς σήμερα την βλέπουμε να γίνεται πράξη.

Οι μεγάλες μεταγραφές του Συλλόγου να φωτογραφίζονται/παρουσιάζονται με φόντο την Ακρόπολη και τα μηνύματα θα είναι κατανοητά στον καθένα.

Προφανώς, αυτό δεν θα είχε τόσο νόημα να γίνεται σε κάθε μεταγραφή μιας και το ζητούμενο είναι αυτές οι εικόνες να μεταφέρονται σε όσο το δυνατόν περισσότερα μέρη του πλανήτη.

Πάρτε λοιπόν την περίπτωση του Μπερνάρ που έχει ένα όνομα και η είδηση της μεταγραφής του στο τριφύλλι θα μπορεί να παίξει από την Βραζιλία μέχρι την Αγγλία. Σκεφτείτε τον μέσο Βραζιλιάνο που ασχολείται με την μπάλα να δει σε κάποιο site ή εφημερίδα την παραπάνω φωτογραφία και τα ευκόλως εννοούμενα μηνύματα που θα μπορεί να συμπεράνει.

Κι επειδή οι ιδέες είναι για να λέγονται, εάν κι εφόσον υπάρχουν οι δυνατότητες, τότε αυτή η φάση μπορεί να πάει ένα βήμα παραπέρα, με ακόμη πιο πιασάρικες καταστάσεις...




: Για να μην παρεξηγηθώ...δεν εννοώ ότι το διάβασαν και το έκαναν, ούτε πως εγώ είμαι ο εμπνευστής αυτής της ιδέας. Απλά είναι παρήγορο, όταν μια άκυρη ιδέα που μπορεί να έχει ένας οπαδός γίνεται πράξη από μια ΠΑΕ, που νιώθει μόνο από αριθμούς και συμφέροντα.


Σχόλια