Άλλη κλάση (προς το παρόν)...


 Από την πρώτη στιγμή
που έγινε γνωστό πως ο Παναθηναϊκός θα έβρισκε στα ημιτελικά την Χάλκμπανκ, άπαντες ήξεραν πως θα πρέπει τα πάντα να πάνε τέλεια ώστε να συμβεί η μεγάλη έκπληξη και το τριφύλλι να αποκλείσει τους Τούρκους. 

Μετά το 3-0 στην Άκυρα, η ομάδα του Δ.Ανδρεόπουλου κυνηγούσε ένα θαύμα, το οποίο δεν ήρθε με τους πράσινους να χάνουν από την αρχή κάθε ελπίδα στο 0-2 και στην συνέχεια να παίζουν για την φανέλα και να χάνουν με 2-3 στον πόντο.

Και πάμε τώρα στην ουσία του πράγματος...

Μόλις η Χάλκμπανκ κατέκτησε το δεύτερο σετ και εξασφάλισε το εισιτήριο για τον τελικό του Challenge Cup, ο Παναθηναϊκός κλήθηκε να επιλέξει. Να χάσει σβηστά 0-3 το παιχνίδι ή να παίξει με την ίδια ψυχή και την συνέχεια. Τελικά -και προς τιμήν του- επέλεξε το δεύτερο.

Με την λήξη του αγώνα, ο Δ.Ανδρεόπουλος βγήκε στην κάμερα και ήταν ξεκάθαρος πως ο σημερινός αποκλεισμός αποτελεί την αρχή και όχι το τέλος του Ευρωπαϊκού ταξιδιού. Η διοίκηση και η ομάδα θα κληθούν να επιλέξουν, εάν τον προσεχή Σεπτέμβριο θέλουν να ξεκινήσουν την Ευρώπη κυνηγώντας θαύματα, εάν θα τους αρκεί το Challenge Cup και αν η Ελλάδα δεν τους χωρά.

Ίσως -ή μάλλον σίγουρα- τέτοιες κουβέντες είναι άκαιρες, όταν τα εγχώρια σκήπτρα δεν είναι δεδομένα, αλλά το που θέλουμε να βάζουμε το ταβάνι μας, είναι κι αυτό θέμα επιλογής.

Σήμερα λοιπόν παίζαμε απέναντι σε μια ομάδα άλλης κλάσης. Θα δούμε, εάν αυτό θα ισχύει προς το παρόν ή και του χρόνου...


ΥΓ: Όλα τα παραπάνω είναι προϊόν του μπάτζετ. Είμαι αισιόδοξος.

Σχόλια