H θεωρία της Αγγελοπουλικότητας: Τα nothing, οι συμμετοχές και οι τίτλοι μέσα στον χωροχρόνο τους


Οι εξαφανισμένοι τον τελευταίο καιρό αδερφοί Αγγελόπουλοι εξέδωσαν μια ανακοίνωση που θα μείνει στην ιστορία. Μετά τις δηλώσεις τους περί πιο επιτυχημένων Ευρωπαϊκών ομάδων στην Ευρώπη, σήμερα αποφάσισαν να αναπτύξουν την θεωρία τους με τον πλέον επίσημο τρόπο.

Μια μέρα μετά την αυλαία της Euroleague, ως άλλοι... Άϊνστάιν έβγαλαν το πόρισμα και αυτοαποθεώθηκαν πως ο Ολυμπιακός είναι η πιο πετυχημένη ομάδα στην Ευρώπη την τελευταία δεκαετία!


Αυτή η θεωρία έχει ως βασική της αρχή, την υποκειμενικότητα στην αντίληψη του χρόνου και γεγονότων που δημιουργούνται μέσα σε αυτόν. Έτσι μέσα στον χωροχρόνο τους εξισώνουν τα λάβαρα των nothing και τις συμμετοχές σε Final με τους Ευρωπαϊκούς τίτλους.

Επίσης πολύ σημαντικό στοιχείο είναι η υποκειμενικότητα στον χρόνο. Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι φαίνεται πως είναι master στο είδος, αφού για να είναι αληθοφανή τα πορίσματα τους, άλλοτε ξεκινάνε το μέτρημα από το 2007 («είμαστε η πιο πετυχημένη ομάδα της 9ετίας») και άλλοτε από το 2009.

Aν μη τι άλλο, η συγκεκριμένη θεωρία πρόκειται να αφήσει κληρονομιά στην ανθρωπότητα και θα μνημονεύεται για τις επόμενες δεκαετίες.

Εμείς από την μεριά μας να τους ευχαριστήσουμε και να τους δώσουμε μια συμβουλή:

Την επόμενη φορά που θα επισκεφτούν το ΟΑΚΑ ας μην κοιτάξουν ψηλά. Γιατί μπορεί να νιώσουν κάπως άβολα...


ΥΓ: Για το αρχείο η ιστορική ανακοίνωση τους..

"Είμαστε περήφανοι για ότι έχουμε πετύχει με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας την τελευταία δεκαετία. Δυο τρόπαια, με το μοναδικό επίτευγμα της back2back κατάκτησης της κορυφής της Ευρώπης, πέντε τελικοί και έξι Φάιναλ Φορ. Διακρίσεις που μας κατατάσσουν πλέον, ως την κορυφαία ομάδα της Ευρωλίγκας από το 2009 έως το 2018.

Αυτό το ιστορικό επίτευγμα γίνεται ακόμα πιο ξεχωριστό αν αναλογιστούμε ότι ο προϋπολογισμός της ομάδας του Ολυμπιακού ήταν ο χαμηλότερος μεταξύ των βασικών ανταγωνιστών του. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσοι συνετέλεσαν σ’ αυτό τον άθλο".


ΥΓ2: Ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί και ο λόγος αυτής της ανακοίνωσης . Ή μάλλον ο χρόνος που βγήκε. Ίσως θέλουν να χρυσώσουν το χάπι για τους τελικούς, ίσως ετοιμάζονται για μια ηρωϊκή έξοδο και θέλουν να παρουσιάσουν τα επιτεύγματα τους...όπως και να έχει το 6 ήταν ανέκαθον μεγαλύτερο του 3. Για την ακρίβεια το διπλάσιο.

Σχόλια