Μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει και ο Αλαφούζος άφαντος παραμένει


Ο πάλαι ποτέ λαλίστατος Γ.Αλαφούζος που επιθυμούσε διακαώς την επικοινωνία με τον απλό κόσμο του Συλλόγου, εδώ και σχεδόν ένα χρόνο είναι εξαφανισμένος με καμιά δύο έκτακτες εμφανίσεις που ήταν για τους δικούς του σκοπούς...

Μετά το ναυάγιο της Κυριακής, όπου και ακούστηκαν δια στόματος Δ.Γιαννακόπουλου απίστευτα νούμερα για τα χρέη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, υπήρξε διαρροή πως ο ιδιοκτήτης (;) της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα βγει να μιλήσει.

Τελικά όπως φαίνεται ούτε αυτήν την εβδομάδα θα γίνουμε σοφότεροι με τον Γ.Αλαφούζο να συνεχίζει να επιλέγει τον δρόμο της σιωπής και να μιλάει μέσα από κύκλους και τετράγωνα, με την τελευταία του διαρροή να λέει πως...είναι μετανιωμένος που ασχολήθηκε με τον Σύλλογο.


Είναι δικαίωμα του Γ.Αλαφούζου να νιώθει όπως θέλει, όμως αυτήν την στιγμή είναι επίσης δικαίωμα του κόσμου να απαιτεί να βγει να μιλήσει.

Να εξηγήσει στους 5.642 που στήριξαν ΚΑΙ φέτος οικονομικά την ΠΑΕ Παναθηναϊκός με την συνδρομή τους στην Παναθηναϊκή Συμμαχία:

1. Με ποιο δικαίωμα χρησιμοποιεί τον Σύλλογο για τα επιχειρηματικά και πολιτικά του παιχνίδια
2. Πως αύξησε τα χρέη, όταν κάθε χρονιά διαφήμιζε τις οικονομικές θυσίες που γίνονται στην ομάδα για να καθαρίσει από παλιές οφειλές.
3. Που πήγαν τα λεφτά που έδωσε ο κόσμος για την ανακαίνιση της Λεωφόρου.
4. Πόσο άλλαξε ο Βαγγέλης...

Tι ακριβώς περιμένει; Να σκάσει η "βόμβα" στα χέρια του ή επεισόδια για να δηλώσει αηδιασμένος και θύμα;

Όσα εκατομμύρια κι αν έχει βάλει...μόνος του επέλεξε να τα βάλει...δεν του δίνουν κανένα άλλοθι για να χρησιμοποιεί το όνομα και τον κόσμο του Συλλόγου και να τον οδηγεί σε πιο μεγάλο γκρεμό από όταν εμφανίστηκε,

Σχόλια