Πως να κρυφτεί το κόμπλεξ;



Το DNA των Αρειανών σήμερα μίλησε με εκκωφαντικό τρόπο. Το ιστορικό και αγιάτρευτο κόμπλεξ τους απέναντι στον Παναθηναϊκό έκανε την εμφάνιση του σήμερα στο Αλεξάνδρειο και η αλήθεια είναι πως δεν πρέπει να προκαλεί σε κανέναν έκπληξη γιατί είναι πολλά τα χτυπήματα που έχουν δεχτεί οι «κίτρινοι» από τον Σύλλογο μας.


Οι βρισιές στον Διαμαντίδη έγιναν γιατί τους θύμιζαν πράγματα που ποτέ δεν έζησαν. Μπορεί στο μυαλό τους να ήρθαν σκηνές από το καλοκαίρι του 1992 όταν η σημαία τους, ο Νίκος Γκάλης τους πουλούσε για τα λεφτά και ντυνόταν στα πράσινα. Μπορεί να πέρασε από μπροστά τους ξανά η εικόνα της έτερης σημαίας και ιστοικού τους αρχηγού, του Παναγιώτη Γιαννάκη, όταν σήκωνε σαν αρχηγός μας το πρώτο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ελληνικής ομάδας στο «Παλέ ντε Μπερσί» το 1996. Μπορεί να φταίνε και οι σερί ήττες τους εντός κι εκτός τόσα χρόνια. Όπως και να το κάνουμε είναι πολύ δύσκολο ένας Αρειανός να διαχειριστεί το κόμπλεξ απέναντι σε αυτόν που έκανε τα κατορθώματα του να μοιάζουν ένα τίποτα.

Όταν ο Παναθηναϊκός έχει 6 Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και ο Άρης αρκείται με τις Πέμπτες της δεκαετίας του 80, ε δεν αντέχεται.

Όταν τα πρωταθλήματα του Παναθηναϊκού είναι υπερτριπλάσια, δεν αντέχεται.

Για αυτό είναι κατανοητό το κόμπλεξ τους. Μόνο που τώρα πείσμωσαν τον Διαμαντίδη και την υπόλοιπη ομάδα και την Τετάρτη μπορεί να μην περάσουν και τόσο καλά. Εκτός κι αν κάνουν τα θαύμα να γυρίσουν την σειρά στο ΟΑΚΑ, όπου ο κόσμος του Συλλόγου θα έχει την ευκαιρία να τους θυμίσει την ιστορία τους...


ΥΓ: Σε αντίθεση με εσάς, οι σημαίες μας κλείνουν την καριέρα τους στα «πράσινα». Όπως και οι δικές σας δηλαδή. Οι καλύτεροι στους καλύτερους. Έτσι πάνε αυτά.

Σχόλια