Προμελετημένη απαγόρευση, προμελετημένο στήσιμο



Το σύστημα πλέον δείχνει τα δόντια του χωρίς καμία διαριτικότητα, χωρίς να προκαλεί πλέον καμία έκπληξη. Εντελώς απροκάλυπτα, όπως ενοχλήθηκαν με την επίσκεψη στο σπίτι του πρωθυπουργού και έδωσαν εντολή να βαράνε χωρίς λόγο τον κόσμο, όπως τιμωρούν με εξοντωτικές μόνο τον Παναθηναϊκό, όπως κατεβάζουν όλη την Ελληνική αστυνομία στην Λεωφόρο σε κάθε ντέρμπι, έτσι αποκλείουν και τον κόσμο του Συλλόγου από γήπεδα κάθε φορά που κρίνεται κάτι σημαντικό για αυτούς.


Και το Κύπελλο για αυτούς σημαίνει πολλά. Από την μια το κράτος είναι δεδομένο ότι δεν θέλει να διαχειριστεί ημιτελικούς με Παναθηναϊκό, Άεκ, Πάοκ και Ολυμπιακό και το σύστημα τρέμει μόνο στην ιδέα ότι μπορούμε να πέσουμε απέναντι στην ομάδα του δημοσίου, είτε στα ημιτελικά είτε στον τελικό. Επιπλέον -για τους πιο...προχωρημένους- αυτοί που στήνουν στα τέσσερα το Ελληνικό ποδόσφαιρο κάθε εβδομάδα, δεν θέλουν να σκέφτονται το ενδεχόμενο ο Παναθηναϊκός να πετύχει στο Κύπελλο.

Είναι επιττακτική η ανάγκη να αποκλειστεί τώρα ο Παναθηναϊκός, ο κόσμος να διχαστεί κι άλλο και να αποπροσαντολιστεί τόσο ώστε να ξενερώσει και να μην βγαίνει στους δρόμους και τους δημιουργεί προβλήματα. Χρειάζεται άμεσο stop στις φωνές που ταρακουνούν κάθε τρεις και λίγο όλες τις γειτονιές της Ελλάδας και ενημερώνουν τον κάθε άκυρο για τα ονόματα των απατεώνων που έχουν καταστρέψει με τις μαφιόζικες ενέργειες τους, την παιδική μας αγάπη και το λαοφιλέστερο άθλημα στην χώρα.

Για να μην περάσει από το Περιστέρι ο Παναθηναϊκός δεν χρειάζεται μόνο να μην παίξουν οι δικοί μας και να παίξουν αυτοί του Ατρόμητου. Δεν μπορούν να βασιστούν στον παράγοντα τύχη ότι θα μας αποκλείσει, ούτε στον τερματοφύλακα της ομάδας του Δέλλα.

Θα ποντάρουν στο "ξήλωωμα" της ομάδας και θα θέσουν εκτός αυτόν που κάνει την περισσότερη δουλειά στο γήπεδο...δηλαδή θα τιμωρήσουν τον Ζέκα.

Θα ποντάρουν στην αφαίρεση του πιο σημαντικού "όπλου" της ομάδας, ικανό να πάρει και την πρόκριση...δηλαδή την απαγόρευση της παρουσίας του κόσμου στο γήπεδο.

Εντελώς τυχαία λοιπόν βρέθηκε ένας Μάνταλος να "τελειώσει" τον Ζέκα, εντελώς τυχαία την επόμενη μέρα βρέθηκε ένας Δημητρόπουλος να μην τιμωρήσει παίκτη του Ολυμπιακού για χειρότερα χτυπήματα εκτός φάσης, εντελώς τυχαία γίνανε επεισόδια στο Περιστέρι με την αστυνομία να περιμένει πρώτα να ξεκινήσουν και μετά να τα σταματήσουν και ...προφανώς εντελώς τυχαία ο Ατρόμητος "φοβήθηκε" για νέα επεισόδια και έκλεισε το πέταλο που φιλοξενείται ο κόσμος μας.

Εντελώς τυχαία ποτέ δεν έχουν δημιουργηθεί επεισόδια σε αυτό το γήπεδο με τον κόσμο του Ατρομήτου σε επίσημο αγώνα...

Τον Ζέκα δεν μπορούμε να τον κατεβάσουμε στο γήπεδο -αφού έχουμε αποφασίσει να παίζουμε με τους νόμους τους-, ο κόσμος μας μπορεί ή δεν μπορεί...;


ΥΓ: Αν δεν περάσουμε το στήσιμο θα μείνει εκεί. Αν περάσουμε το παιχνίδι θα χοντρύνει και το στήσιμο που θα επιχειρήσουν να πραγματοποιήσουν θα τους γυρίσει μπούμερνανγκ και θα τους τελειώσει ή θα μας τελειώσει. Είναι δεδομένο αυτό. Διακυβεύονται πολύ περισσότερα από ένα Κύπελλο και από μια νίκη-πρόκριση για την ιστορία μας...

Σχόλια