Γιαννάκη τους μέτρησες τους δανεικούς σου;

Γιάννης Δασκαλάκης, πρόεδρος Εργοτέλη


Μέτρησε τους καμάρι της Κρήτης και μετά έλα πες μας τα παράπονα σου που λένε την ομάδα σου παράρτημα..

Σχόλια

  1. Καλά αυτός πουλάει τρέλα. Αλλά λέει και κάτι πολύ σωστό!!! Πρόεδρος Εργοτέλη: Έχουμε καλές σχέσεις με τον Ολυμπιακό, όπως και με τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Προσπαθούμε να είμαστε καλοί φίλοι με όλες τις ομάδες και να έχουμε τέλειες σχέσεις.
    Ας δούμε τις προσπάθειες της ΠΑΕ Εργοτέλης για να έχει ΤΕΛΕΙΕΣ σχέσεις με όλες τις ομάδες, ειδικά με Παναθηναϊκό και Μπάοκ.


    Εδώ σας έχω μια από τις Προσπάθειες για τέλειες σχέσεις με Παναθηναϊκό:


    Πόσα τιτιβίσματα θα είχε κάνει ο Αλαφούζος;
    Η ΠΑΕ Εργοτέλης εκφράζει την απογοήτευσή της για την πολύ κακή διαιτησία του χθεσινού αγώνα με τον Παναθηναικό. Αναρωτιόμαστε πόσα και τί είδους "τιτιβίσματα" θα είχε κάνει και πόσα τηλεοπτικά περιοδικά θα είχε βγάλει στον "αέρα" ο κ. Αλαφούζος αν το βάναυσο μαρκάρισμα του Λαγού στον Μπαντιμπανγκά στην αρχή του 2ου ημιχρόνου, για το οποίο ο παίκτης του ΠΑΟ δεν αποβλήθηκε, είχε γίνει εις βάρος της ομάδας του ή αν είχε δεχθεί γκολ σε φάση που ξεκινάει με καθαρό φάουλ, όπως αυτό στον Ρομάνο στο 0-1. Εμείς "δυστυχώς" δεν χρησιμοποιούμε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να δημιουργούμε εντυπώσεις, ούτε διαθέτουμε τηλεοπτικά κανάλια για να ασκούμε πίεση και τελικά να γινόμαστε ηθικοί αυτουργοί κακών διαιτησιών όπως η χθεσινή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειμαι σε διλλημα , σε ποιον θα δωσω το βραβειο της υπερτατης μλκς του μηνα


    στον προεδρο του εργοτελη ή σε καποιον ανωνυμο οπαδο της ομαδας μας (;) που με αφορμη το γκολ του τοτσε δηλωσε οτι καναμε λαθος που διωξαμε τον ισπανο παστελωτη



    μαχη στηθος με στηθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου