Mε επιχειρηματία από το εξωτερικό θα μπει στην ΠΑΕ ο Δ.Γιαννακόπουλος


Μέχρι τέλη Δεκέμβρη θα κατατεθεί η πρόταση του Δημήτρη στον Αλαφούζο.
Για να μπαίνει με επιχειρηματία από το εξωτερικό και να τάζει πολλά εκατομμύρια ευρώ, μιλάμε προφανώς για αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ.

Ελπίζω να μην κρατήσει μέχρι τέλη Δεκέμβρη η όλη ιστορία, όπως και ελπίζω πριν βγει και ανακοινώσει όλα αυτά, να έχει ψαχτεί από παντού και να μην κάνει πίσω για κάποιο Χ λόγο.

ΥΣ: Έχω προσωπική άποψη για αυτά που συμβαίνουν και προφανώς γνωρίζετε -όσοι με διαβάζουν- πως δεν είναι και η καλύτερη. Γιατί; Γιατί υπάρχουν κάποια θέματα αξιοπρέπειας για μένα με όλα αυτά που έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια.

ΑΛΛΑ

Επειδή μιλάμε για το καλό του Συλλόγου και θεωρώ πως αν την πάρει την ΠΑΕ ο Δημήτρης θα έχει τουλάχιστον το 95% του κόσμου μαζί του και όντως θα την πάει ψηλά την ομάδα, ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟΥΜΠΕΚΙ.

Μπροστά στο καλό της Πανάθας, να μάθουμε όλοι να βάζουμε νερό στο κρασί μας. Όχι να γίνουμε μαλάκες, ούτε πρόβατα (όπως το πρωτοσέλιδο με τον Άδωνι) αλλά να μην φέρνουμε την μιζέρια.

Σχόλια

  1. Μόνο με 2 ΚΑΛΟΥΣ ξένους σώζεται η παρτίδα . Το θέμα είναι ποιος θα χορηγήσει την έλευση δυο ξένων που θα αλλάξουν άρδην την εικόνα της ομάδας ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπραβο αδερφε,συμφωνω μαζι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρωταθλητη σε θέλουμε Παναθηναικε...οεοεοεοεοεοεοεο.....οεοεοεοεοεοε...οεοεοεοοεοε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γαμα τους τη μανα Γιανακοπουλεεεεεε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μέσα στα πολλά προβληματα μας πραγματικά αυτο με έκανε πολυ χαρούμενο, και σημερα ακομα παραπάνω....παμε ρε Δημήτρη και όλοι οι Παναθηναικοι είναι μαζί σου....να δουμε τον Παναθηναικο μας εκεί που του αξίζει.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πολυ σωστος σε ολα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πολυ σωστος σε ολα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά τώρα του ξινίστηκε; Ο Τζίγγερ έδινε το πακέτο των μετοχών δωρεάν πριν 2 χρόνια μαζί με τα χρέη της ΠΑΕ , γιατί δεν το αναλάμβανε; Τώρα που έχουμε επιστρέψει στη Λεωφόρο , που έχει αγοραστεί το Απήλιον , και μήκαμε σε κάποιο οικονομικό προγραμματισμό , θέλει ο Δημήτρης να πάρει την ΠΑΕ;


    Τέλος πάντων , προσωπικά έχω πολλές αμφιβολίες για την δυνατότητα να συντηρήσει ποδόσφαιρο και μπάσκετ μαζί. Θα δούμε τις ανακοινώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φωτεινή Κατρακάζου24/11/13 1:05 μ.μ.

    Αν κ δεν τον συμπαθώ ιδιαιτέρως συγκεκριμένο μπορώ να πω ότι κίνηση είναι από τις καλύτερες για τον Παναθηναϊκό,είναι ομάδα "οικογένειας" κ έτσι έχει μάθει να λειτουργεί κ ν αποδίδει κι οχι σαν τα "σπίτια με το κόκκινο φωτάκι" (τα οποία στην κυριολεξία τους έχουν τον απόλυτο σεβασμό μου ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. panathinaikos press εχεις δικιο και εγω απο οτι εχω καταλαβει ο δημητρης μια ειναι ετσι μια γιουβετσι αν και κατα 90% πιστευω πως θα μπει κραταω 10% μια μικρη επιφυλαξη.. στο τελος για τον α,χ,ψ λογο μπορει να δηλιασει η κατι να χαλασει τελος παντων.. παραδειγματα εχουμε πολλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αντε να δούμε.....


    Γάμος -Βάπτιση
    Www.gamosfashion.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ελεοςςςςς

    Κάποιοι να βοηθησουν αυτή την ομάδα...
    Σε κανένα αθλημα δεν επιτρέπεται να είμαστε τελευταίοι.

    Γαμος-Βάπτιση
    Www.gamosfashion.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θελω οσο τιποτε αλλο την αλλαγή ..αλλά βλέπω κάποια περιέργα πράμματα.
    Βγήκε άρθρο στο onsports το οποιο αναφέρει "
    Ομως, ο πήχης των προσδοκιών δεν μπορεί να εκτιναχθεί, παρά μόνο όταν
    ολοκληρωθεί η όποια συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο Δ.
    Γιαννακόπουλος θα ζητήσει για το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας να
    συναντηθεί με τον Γιάννη Αλαφούζο, προκειμένου να καταθέσει συγκεκριμένη
    πρόταση, έχοντας πάρει προηγουμένως στα χέρια του και τα οικονομικά
    στοιχεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

    Αυτή είναι μια εξαιρετικά σημαντική παράμετρος που θα κρίνει πολλά,
    αφού από την πλευρά τους, τόσο ο Δ. Γιαννακόπουλος όσο και ο υποψήφιος
    συνεπενδυτής έχουν πλάνο επένδυσης στον Παναθηναϊκό για το «αύριο» και
    όχι ανάληψης των αμαρτιών του χθες..."

    1..-Συγγνώμη ολα ωραία εμείς όλοι δε γνωρίζουμε τα χρέη αφού ο κ. Αλαφούζος δε μας έχει ενημερώσει .

    Ο κ. Γιαννακόπουλος δε τα γνωρίζει ? Αν δε τα γνωρίζει γιατι δε ζήτησε πριν δημοσιοποιησει την επιθυμια του ασχοληθει με το ποδόσφαιρο να μάθει πόσα είναι τα χρέη..Γιατι θα συναντηθει τωρα με τον Αλαφούζο και οχι πριν δημοσιοποιηση αυτη την επιθυμια του.?

    2..-Γιατι δε μας λέει ποιος ειναι ο επενδυτής Κολοσσός ? Και γιατι η πρόταση εφόσον ειναι έτοιμη και ο επενδυτης υπάρχει και όλα καλα θα παρουσιαστεί σε δύο βδομάδες ?

    Υ.Γ1 : Νομίζω οτι καλύτερα θα ήταν να μην έχουμε πισωγύρισμα από τον Δημήτρη γιατι θα απογοητευτεί όλος ο κόσμος και δε το κρυβω ειδικά εγω που κάνω το σταυρο μου για την αλλαγή στη διοίκηση
    YΓ2 : Mακάρι να είμαι απλά ο περιεργος της υπόθεσης...αλλά στον Παναθηναικό τα έχουμε δει ΟΛΑ ..
    ΜΗ ΜΑΣ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλά κάνει ο Γιαννακόπουλος και κρατάει χαμηλά την μπάλα, στην Ελλάδα βρισκόμαστε και ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του. Ας περιμένουμε να δούμε το αποτέλεσμα της συνάντησης που θα έχουν οι δυο τους και μετά να βγάλουμε ακριβή συμπεράσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ναι ολα δωρεαν τα εδινε ο Τζιγγερ...φυσικα και εδινε δωρεαν μια παε με χρεη,χωρις γηπεδο,χωρις προπονητικο κεντρο(τοτε) και χωρις ουτε καν ιδιοκτητα γραφεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλά τόσο καιρό γράφω , δεν έχες καταλάβει τι υποσηρίζω; Υποστηρίζω το συμφέρον του Παναθηναικού. Προφανώς σε όλα αυτά έχεις δίκιο , αλλά πολλά από αυτά θα είχαν επιλυθεί νωρίτερα , αν πέρυσι , κάποιος επενδυτής εμφανίζονταν δίπλα στον Αλαφούζο και δεν θα φθάναμε να κυνηγάμε την 6η θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου