Mπράβο Ελλαδάρα!

ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΜΑΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ-ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ΄

ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΟΜΩΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ



Τεράστια επιτυχία για την Εθνική που πάει σε τελική διοργάνωση για 3η σερί χρονιά, με το Μουντιάλ της Βραζιλίας να είναι παράλληλα το δεύτερο σερί. Μπράβο, γιατί πλέον η Εθνική συγκαταλέγεται στις μεγάλες δυνάμεις του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και με το σπαθί της παίρνει και τις καλές κληρώσεις.

Αυτή είναι η μια όψη του νομίσματος που διαβάζουν οι πολλοί και η ωραία είδηση.

Υπάρχει όμως και μια άλλη όψη που λέει πως με την μιζέρια του ελληνικού ποδοσφαίρου που τρέχει ανάλογα με τις ανάγκες της ομάδας του κράτους δεν μας αφήνει να χαρούμε όσο πρέπει αυτήν την επιτυχία. Κανονικά θα έπρεπε να πανηγυρίσω το γκολ του Μήτρογλου από την ασίστ του Κάρα γιατί το έβαλε με την γαλανόλευκη. Όμως δεν το έκανα. Δεν μου έβγαινε και είμαι σίγουρος πως και πολλοί άλλοι νιώσαν το ίδιο με μένα. Είναι κρίμα γιατί αυτή η Εθνική, δεν έχει καμία σχέση με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι κρίμα γιατί υπάρχουν αξιόλογοι παίκτες του γαύρου που όμως είναι και αυτοί βασικοί πρωταγωνιστές της παρωδίας της ελληνικής σούπερ κλίκας.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ  ΕΠΟ ΚΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.


ΥΣ: Απόδειξη των όσων λέω -της μιζέριας που μας έχει προσφέρει το σύστημα αυτό- τα αυριανά πρωτοσέλιδα και τα σημερινά στα sites. Οι δικοί μας θα έχουν τον Κάρα, οι γαύροι τον Μήτρογλου. Αν το γκολ το έβαζε δικός μας και την ασίστ δικός τους θα γινόταν ανάποδα. Αυτό είναι κατάντια. Εγώ προτίμησα να βάλων λοιπόν μια πιο... ομαδική φωτογραφία.

Σχόλια

  1. Μπράβο για την Εθνική ! Μπράβο σε όλους τους παίχτες και στον κύριο Σάντος. Ο Μήτρογλου ειναι σε φανταστική φόρμα φέτος και λογικά θα πάρει μεγάλη μεταγραφή εξωτερικό ..Ο Καραγκούνης είναι ο Καραγκούνης η μιση ιστορια..της Εθνικης.. τόσο απλά !! Ο Παπασταθόπουλος είναι φανταστικός αμυντικός και ο Σαλπίγγιδης παίχτης στρατιώτης.
    Η Εθνική τα πάει εξαιρετικά στις τελευταιες διοργανώσεις γιατι οι άνθρωποι που την απαρτίζουν έχουνε καταλάβει οτι πρέπει να στηριχτούμε στα βασικά μας ατου. Αυτά είναι σφιχτή άμυνα παιχνίδι με αντεπιθέσεις και πάθος ! ( όταν το συνειδητοποιήσουμε και εμεις ως Παναθηναικός οργανισμός θα πάμε καλύτερα..).


    Για τη δευτερη παραγραφο και τα bold έχεις δίκιο αλλά κάποια στιγμή αυτά θα πρέπει να τα ξεπεράσουμε..Και επειδή να περιμένουμε την κάθαρση από την βρώμικη Έπο θα αργήσει πολύ αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΜΕ έχοντας ΙΣΧΥΡΗ διοικηση γιατι έχουμε μείνει πολύ πισω αυτή τη στιγμή αν δούμε τις διακρίσεις της εθνικής ομάδας που ειναι ο καθρεφτης του ποδοσφαιρου προς τα έξω.. και κάνει συνεχεια βήματα μπροστά εμείς ως Παναθηναικός κάνουμε βήματα προς τα πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πες τα αδερφέ μου! χώσε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστος απολυτως. Μια διορθωση μονο, ειναι η 4η συνεχομενη φορα που προκρινομαστε σε τελικα μεγαλων διοργανωσεων, οχι 3η. Οπως και να χει να θυμομαστε οτι αυτη η ομαδα εχει και μελλον τοσο στην ανδρων οσο και των μικρων που ερχονται απο πισω και εκει το πρασινο χρωμα ειναι αρκετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ναι γιατι χρωσταει ο οσφπ...δεσιμο που θελετε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου