H πιο μεγάλη ώρα είναι ΤΩΡΑ!




Μπορεί να μην βγουν οι ανακοινώσεις, μπορεί να μην έχουμε τελικές συμφωνίες ή διαφωνίες, αλλά είναι σίγουρο πως σήμερα θα παιχτεί ένα πολύ σημαντικό επεισόδιο του σήριαλ "ΠΑΕ Παναθηναϊκός". Ελπίζω μόνο η σημερινή μέρα να μην είναι ...τόσο σημαντική όσο και οι ανακοινώσεις Τζίγγερ περί ανοίγματος της ΠΑΕ το 2008, όσο οι πρώτες φωτογραφίες της πολυμετοχικότητας, όσο και αυτές του Συντάγματος. Ελπίζω να είναι ένα από τα τελευταία επεισόδια, αν όχι το τελευταίο, ώστε η ΠΑΕ να ηρεμήσει, ο κόσμος του Συλλόγου να αρχίζει να γεύεται χαρές στο ποδόσφαιρο και το γηπεδικό να μπει στην τελική του ευθεία.

Ξαναλέω πως υπάρχει ένα μεγάλο + αυτήν την φορά. Τα πάντα είναι δεδομένα για/προς όλους.

Εν αναμονή λοιπόν...

Σχόλια

  1. Εγκλημα κατα της Ελλαδος αδερφε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κριμα γιατι μεχρι σημερα ο συγκεκριμενος αν και εμφανως γαυρος δεν ειχε δωσει προκλητικαδειγματα.παει και αυτος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλε εχεις δικιο απολυτα αλλα ο Παναθηναικος δεν σηκωνει αλλο εμφυλιο ..... Ο καθενας απο μας πρεπει αρκει να μπορει να κανει οτι περναει απο το χερι του..... Κομπλεξικοι υπηρχαν απο παντα και θα υπαρχουν παντα ..... Το να αρχισουμε τωρα να τρωγομαστε μεταξυ μας δεν βοηθαει στην παρουσα φαση χωρις να σημαινει οτι δεν ειναι ετσι....Απλα ζουμε στην εποχη της κωλοτουμπας..... κατα την ταπεινη μου γνωμη παντα..... Παντα Παναθηναικα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1 apo tous 10.00028/11/13 10:12 π.μ.

    se exw dei polles fores sta kentrika tou oaka...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΙΑ ΕΙΔΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΪΚΩΝ: ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ, ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΩΝ 8000-10000 ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ / ΤΑ ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ, ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ''ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΒΑΖΕΛΑΚΟ;'' / ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ''ΒΑΖΕΛΟΙ'' ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ, ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ, ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥΣ 'Η ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ SPORTDAY...
    ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαλλον δεν εβλεπες ΕΡΤ.
    Γνωστος προκλητικος μουλοπαπαρας ειναι μια ζωη
    απλα χθες εδωσε ρεσιταλ γαυροσυνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΑΣ...........ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΒΥΘΙΣΜΕΝΟΙ...ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ......


    Μ Α Τ Ι !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. προβλεπω σε λιγες μερες να γλυστραει σε καμια σκαλα ή να πεφτει πανω σε κανα κερατο
    καταλαθος ολα αυτα μην παει το μυαλο σας πουθενα αλλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τάσος Γ.28/11/13 5:01 μ.μ.

    Φίλε έχεις δίκιο δεν θέλουμε εμφυλίους άλλο στην ομάδα.Πρέπει όμως κάποιοι να αφυπνιστούν επιτέλους ,το παραμύθι με τον Αλαφούζο ότι είναι βαλτός και κάτι τέτοιες αηδίες έχει τελειώσει,δεν υπάρχουν δικαιολογίες.Όταν επιστρέψουν και πάλι φίλοι θα είμαστε δεν αλλάζει κάτι αλλά γιατί να περιμένουν να μπει το χρήμα στην ομάδαα για να το κάνουν,αυτό αναρωτιέμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τάσος Γ.28/11/13 5:02 μ.μ.

    Αδερφέ τα είπες όλα....Σε ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. η αληθεια ναι ειναι οτι δεν πολυεβλεπα την γαυροερτ.μπορει να κανω και λαθος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Aderfe Taso, opws exw grapsei kai se proigoumena post mou, eimai apo eparxia kai sigekrimena apo 8essalia kai opws katalavaineis einai diskolo na parevriskomai konta stin omada mou me ton tropo pou 8a i8ela. To gegonos auto den nomizw oti prepei na apotelei empodio etsi wste na exw gnwmi gia ekeini (8etiki i arnitiki).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. έχεις απολυτο δικιο .. !! Διαμαρτυρονται κιολας μετα απο αυτη την μετάδοση που ουτε ο ιδιος ο Τσουκαλας δεν θα εκανε..100 φορες ειπε ο Μπακοπουλος καταπληκτικο και ομορφο σε καθε φαση που εκανε ο Ολυμπιακος..Εντελώς αχορταγοι ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τάσος Γ.29/11/13 7:00 π.μ.

    Αδερφε μου εννοείται δεν μιλάω για παιδιά που είναι επαρχία.Έχω απεριόριστο σεβασμό σε δυο κατηγορίες Παναθηναικων ,στους επαρχιωτες και στους Πειραιώτες.Η στήριξη όμως δεν ειναι μόνο η παρουσία στο γήπεδο υπάρχουν και άλλοι τρόποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου