Ξεμούδιασμα


Με χαλαρούς ρυθμούς η ομάδα μας νίκησε 0-3 την Κόρινθο με τα γκολ να τα πετυχαίνουν οι Κλωναρίδης (2) και Ατζαγκούν. Το ματς δεν σηκώνει κριτική, αφού ο Αναστασίου είχε πολλές απουσίες και κατά κύριο λόγο ήθελε να δει την αγωνιστική συμπεριφορά ορισμένων παικτών. Κέρδος από το σημερινό ματς η εμφάνιση του Αποστολόπουλου.

Ο κόσμος της ομάδας για ακόμη μια φορά έδωσε το παρόν και καθόλη την διάρκεια του αγώνα δημιούργησε μια όμορφη ατμόσφαιρα.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ


Αναλυτικά παρακάτω το ρεπορτάζ του ματς από τα Πράσινα Νέα:


Ένα φιλικό με αντίπαλο χαμηλής δυναμικότητας όπως είναι η Κόρινθος δεν επιτρέπει στον Παναθηναϊκό τίποτα περισσότερο από ένα καλό ξεμούδιασμα. Υπό αυτό το πρίσμα, ο Γιάννης Αναστασίου έδωσε χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές με μικρό, τσέκαρε την ετοιμότητα των Μέντες και Μπαϊράμι και έλεγξε την παρουσία όσων προπονούνται και αγωνίζονται με την ομάδα Νέων.

Το τελευταίο ήταν και το πιο θετικό στοιχείο, αφού οι συγκεκριμένοι έδειξαν ότι προοδεύουν συνεχώς και ανταποκρίνονται στο κίνητρο της επιστροφής στην πρώτη ομάδα. Με καλύτερους τους Αναστασόπουλο και Σταματάκη και δευτερευόντως τους υπόλοιπους, οι Νέοι έδειξαν στον Αναστασίου ότι αν χρειαστεί λύσεις, μπορεί να στραφεί σε αυτούς.

Από εκεί και πέρα, ο Κλωναρίδης πέτυχε δύο τέρματα και έδειξε τη δεινότητα του, ο Ατζαγκούν ήταν ο πλέον δραστήριος και ο Χουχούμης ανεβάζει σταδιακά στροφές. Κάτι άλλο άξιο αναφοράς δεν σημειώθηκε στο παιχνίδι και ο Παναθηναϊκός περιμένει την επιστροφή των διεθνών για να αρχίσει την προετοιμασία του για το ματς με τον Πανθρακικό στη Λεωφόρο.

Κλωναρίδης Χ2

Ο Παναθηναϊκός άρχισε το παιχνίδι με τον Κοτσόλη τερματοφύλακα, τους Μέντες και Βελάσκες στο κέντρο της άμυνας, τον Σπυρόπουλο στο δεξί άκρο, τον Χουχούμη στο αριστερό, τον Αμπεΐντ αμυντικό μέσο, τους Δώνη και Ατζαγκούν δεξιά και αριστερά του, τον Μπαϊράμι στο δεξί "φτερό", τον Κλωναρίδη στο αριστερό και τον Ντίνα στην κορυφή της επίθεσης.

Όπως ήταν φυσιολογικό, ο Παναθηναϊκός πήρε εξαρχής τον έλεγχο του ματς, ακόμα και αν παρατάχθηκε με "υπηρεσιακή" ενδεκάδα. Ωστόσο, χρειάστηκε να φτάσει το 17' για να μπει με αξιώσεις στην περιοχή του Αρχοντάκη και παρόλα αυτά, ευτύχησε να προηγηθεί. Ο Αμπεΐντ βρήκε κάθετα τον Μπαϊράμι, αυτός σούταρε, ο Κορίνθιος γκολκίπερ απέκρουσε προσωρινά και σε κενή εστία, ο Κλωναρίδης άνοιξε το σκορ.
Στο 25' ο Αμπεΐντ ένιωσ ενοχλήσεις και παραχώρησε τη θέση του στον Αναστασόπουλο, ο οποίος ήταν ο δημιουργός του δεύτερου γκολ. Προτού το 0-2 όμως, η Κόρινθος απείλησε στο 30', με τον Κοτσόλη να αποκρούει δύσκολα το δυνατό σουτ του Λούβρη. Ακόμα, ο Μπαϊράμι επιχείρησε και αυτός ένα σουτ στο 38', αλλά ήταν χλιαρό και ο Αρχοντάκης μπλόκαρε τη μπάλα.

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε το 2-0 με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Κλωναρίδη στο τέλους του ημιχρόνου. Ο Αναστασόπουλος με μία εξαιρετική κάθετη πάσα βρήκε τον νεαρό εξτρέμ, αυτός πέρασε τον Αρχοντάκη και σε κενή εστία διαμόρφωσε το 2-0.

"Σφραγίδα" από Ατζαγκούν

Το ημίχρονο άρχισε με τον Σταματάκη να αντικαθιστά τον Δώνη και στο 51' ήταν αυτός ο οποίος είχε την πρώτη καλή στιγμή του ημιχρόνου με ένα καλό σουτ. Έξι λεπτά αργότερα, ένα σουτ του Ατζαγκούν έξω από την περιοχή κατέληξε άουτ. Στο 65' ακολούθησε διπλή αλλαγή για τον Παναθηναϊκό, με τους Μουζακίτη και Μπαλμπόα να παίρνουν τις θέσεις των Μπαϊράμι και Κλωναρίδη.

Η Κόρινθος έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 68', όταν ο Καφαντάρης γύρισε από το ύψος του πέναλτι και σούταρε, με τον Κοτσόλη να αποκρούει με τα ακροδάχτυλα. Το ματς πήρε γρήγορο ρυθμό, ο Παναθηναϊκός επιτέθηκε ξανά στο 68' ο Μπαλμπόα πέρασε δύο αντιπάλους του και πάσαρε στον Ντίνα, όμως το "κρέμασμα" που επιχείρησε δεν πέτυχε.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Σταματάκης "τρύπησε" την άμυνα της Κορίνθου, ο Ατζαγκούν βγήκε τετ α τετ αλλά με κακό τελείωμα κατάφερε να αστοχήσει. Η Κόρινθος είχε άλλη μια καλή στιγμή με ένα αδύναμο σουτ του Τσίτσι στο 78', το οποίο κατέληξε στην αγκαλιά του Κοτσόλη.

Το 0-3 επετεύχθη στο 81', όταν σε μία επέμβαση του εκτός περιοχής ο Αρχοντάκης δεν έδιωξε σωστά υπό την πίεση του Μπαλμπόα, ο Ατζαγκούν έκλεψε τη μπάλα και σε κενή εστία πέτυχε γκολ. Αμέσως μετά το γκολ, ο Κοτσόλης παραχώρησε τη θέση του στον Αναγνωστόπουλο. Μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού δεν συνέβη κάτι άλλο αξιοσημείωτο και το τελικό σκορ ήταν το 0-3.

Κόρινθος: Αρχοντάκης, Φίλης, Σπυρόπουλος, Τζορμπατζίδης, Ντερτιλής, Μανιάτης, Τσίτσι, Κερμενίδης (75' Διαμαντόπουλος), Λούβρης (61' Ντραγκόλεφ), Γκεοργκίεφ (83' Αμπαδιωτάκης), Καφαντάρης.

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης (82' Αναγνωστόπουλος), Σπυρόπουλος, Βελάσκες, Μέντες, Χουχούμης, Δώνης (46' Σταματάκης), Αμπεΐντ (25' λ.τ. Αναστασόπουλος), Ατζαγκούν, Μπαϊράμι (63' Μουζακίτης), Κλωναρίδης (63' Μπαλμπόα), Ντίνας.




Σχόλια

  1. Μια διόρθωση, του Αναστασοπουλου ήθελες να γραψεις ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως σωστά γράφεις το ματς δεν ειναι για πολλά πολλά αφου η δυναμικότητα του αντιπάλου ηταν η .. ελάχιστη.. Παρόλα αυτά ο Αναστασόπουλος ξεχώρισε βγάζοντας την πολλη ομορφη ασσιστ στο γκολ του Κλώνα και γενικά έδειξε οτι μπορεί ! Καλο ειναι να πάρει τη θέση του Μέντεζ σε ενα ερχόμενο θεωρητικά εύκολο ματς όπως π.χ αυτό με τον Πανθρακικό ..Το παλικάρι και έχει καλά τεχνικά στοιχεία..και τρέχει ακαταπαύστα. Είναι κρίμα να παίζει ο κατ' εικόνα παλαίμαχος Μέντεζ στη θέση του..


    Οσο για τον Κλωναρίδη το παιδι έχει πολύ ταλέντο ειναι δυεισδητικος και έχει το γκολ ..


    Σε αντίθεση ο Μπαιράμι για ένα ακόμα παιχνιδι τραγικος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου