Κύριε Χάβο μήπως ξεχάσατε τι κάνατε πέρσι, όταν πραγματικά αδικηθήκατε;


Άρθρο από το aioniapistos.gr που μας υπενθυμίζει τις δηλώσεις που ΔΕΝ έκανε ο Χάβος πέρυσι ως προπονητής της Βέροιας όταν η διαιτησία τους έσφαξε στην 1η αγωνιστική με αντίπαλο τον γαύρο. Φαίνεται εκεί πέρα έκανε τζιζ και έπεφτε σύρμα από τον Αρβανιτίδη -πρόεδρο της Βέροιας- να μην ασκούν κριτική όπου εμπλέκεται η ομάδα του Β.Μαρινάκη γιατί μπορεί να μην έπεφτε καμιά χορηγία στα supermarkets του.

Αναλυτικά το κείμενο...


Ο προπονητής του Παναιτωλικού Μάκης Χάβος τα έβαλε με τη διαιτησία για το ματς της πρεμιέρας με τον Παναθηναϊκό, παρ' ότι και στις δύο φάσεις ο διαιτητής δικαιώνεται πλήρως και από το ριπλέι.

Και όμως ο ίδιος προπονητής στην περσινή πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό, όταν η ομάδα σφαγιάστηκε, έκανε τον... ανήξερο.

18 Αυγούστου 2013
Δηλώσεις Μάκη Χάβου, προπονητή Παναιτωλικού μετά από παιχνίδι που ΔΕΝ αδικήθηκε η ομάδα του:

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία καλά δουλεμένη ομάδα και παρ' όλες τις σημαντικές και πολλές απουσίες, που είχαμε, το έργο μας έγινε ακόμη πιο δύσκολο, όταν στο πρώτο λεπτό ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ο διαιτητής έδωσε ένα φάουλ που δεν δίνεται σε μία διεκδίκηση της μπάλας, μετά έδωσε το πέναλτι και το έργο μας έγινε ακόμη πιο δύσκολο. Από την εμφάνιση και από την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου είμαι ευχαριστημένος, τα παιδιά δούλεψαν, έτρεξαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, έκαναν αυτά που είχαμε πει και είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα στο τακτικό κομμάτι. Θεωρώ ότι στο δεύτερο ημίχρονο και όσο το σκορ είναι 1-0, μπορείς κάτι να πάρεις από το παιχνίδι και μπορείς να πάρεις και πολλά. Θεωρώ, όμως, ότι όταν γύρω στο 60΄ μένεις με δέκα παίκτες από μία αποβολή, που πάλι ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ, τα πράγματα μέσα στη Λεωφόρο γίνονται ακόμη πιο δύσκολα».

28 Αυγούστου 2012
Δηλώσεις Μάκη Χάβου, προπονητή Βέροιας μετά από ΣΦΑΓΙΑΣΤΙΚΗ διαιτησία εναντίον της ομάδας του, στον αγώνα με τον Ολυμπιακό:

«Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη. Γίνεται ακόμα δυσκολότερη όταν παίζεις με τον πρωταθλητή Ελλάδας. Δεχθήκαμε ένα γκολ από αδράνεια. Μετά ισοφαρίσαμε το παιχνίδι και στη συνέχεια ήρθε ακόμα ένα τέρμα εις βάρος μας. Ο τερματοφύλακας μας ΜΟΥ ΕΙΠΕ ότι στην φάση του δεύτερου γκολ του έγινε επιθετικό φάουλ. Ωστόσο είχαμε αρκετές φάσεις έπειτα, αλλά δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε.Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά. Το ποδόσφαιρο δεν είναι δίκαιο, δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΚΥΡΩΘΕΝΤΟΣ ΓΚΟΛ και εγώ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ πως ήταν πεντακάθαρο, αλλά ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας για την θερμή συμπαράσταση».



http://aioniapistos.gr/reportage/podosfairo/kyrie-chabo-mhpws-xechasate-ti-kanate-persi-otan-pragmatika-adikhthhkate.html

Σχόλια