Βαρέλι δίχως πάτο..

    


     Με αφορμή την αποχώρηση του Vinicius Raguzzoni από την ομάδα volley του Παναθηναϊκού θα ήθελα να ξεφύγω λίγο από αυτά που ανησυχούν αυτή τη στιγμή το μέσο Παναθηναϊκό: Αν ο Πρίγκηπας θα συμμετάσχει στην Α.Μ.Κ., αν τελικά ο De Vincenti καταλήξει σε μας ή πώς ο Παναθηναϊκός έχασε τελικά με κάτω τα χέρια από την Efes Anadolu. Αυτό που συμβαίνει τον τελευταίο καιρό με το συγκεκριμένο τμήμα είναι το λιγότερο λυπηρό για κάποιον που δε συμμετέχει και πολύ ή δεν τον ενδιαφέρει και τόσο, απελπιστικό για όποιον βρίσκεται πιο κοντά. Δεν είναι υπερβολή να πει κανείς  πως η κρίση στο ποδόσφαιρο ή η καμπή στο μπάσκετ είναι απλό συνάχι σε σχέση με την κατάσταση εντατικής που έχει επέλθει το volley ανδρών αυτή τη στιγμή. 

     Κι αν για το τμήμα του Δ. Γιαννακόπουλου ένα γρήγορο φάρμακο ακούει ίσως στο όνομα Z. Obradovic (χωρίς να μην αναγνωρίζει κάποιος την αξία του Α. Πεδουλάκη) για τον Στέλιο Καζάζη τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα. Ένας μεγάλος προπονητής που αγαπά το Σύλλογο, βρίσκεται κοντά στους παίκτες και προσπαθεί να τους εμψυχώνει, αλλά ταυτόχρονα γνωρίζει πως δε μπορεί να πάρει πολλά παραπάνω από αυτούς. Επειδή τον παρακολουθούσα και παλαιότερα, αίσθησή μου είναι ότι μάλλον λόγω της γενικότερης κατάστασης έχει "ηρεμήσει" η παρουσία του στον πάγκο. Στους παίκτες κανένας δε μπορεί να προσάψει έλλειψη προσπάθειας, όποιος βλέπει τους αγώνες καταλαβαίνει ότι τα παιδιά το παλεύουν όσο γίνεται, αλλά δεν ξέρω τι παραπάνω μπορούν να δώσουν. 

   Προσωπικά, τον Raguzzoni τον είχα ξεχωρίσει από το πρώτο ματς ενάντια στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, όπου παρά την ήττα με 3-0 προκαλούσε πολλά προβλήματα στους αντιπάλους κι έδινε χρώμα (και πόντους) στις επιθέσεις μας. Από τη στιγμή όμως που η Ομάδα δε μπορούσε να καλύψει τις υποχρεώσεις της απέναντί του, ο "Gaucho" ζήτησε επομένως τη λύση του συμβολαίου του. Από την άλλη, στην περίπτωση του Moreira ο Παναθηναϊκός στάθηκε άτυχος καθώς ένας παίκτης που αναμενόταν να προσφέρει αρκετά τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να διακοπεί το συμβόλαιό του. 

   Καταλαβαίνει κανείς ότι ενδεικτικά από αυτές τις δυο περιπτώσεις τα μηνύματα για το συγκεκριμένο Τμήμα είναι (εδώ και καιρό) άκρως αποθαρρυντικά και ειλικρινά δε μπορώ να σκεφτώ τι μπορεί να συμβεί έτσι ώστε να σταματήσει ο κατήφορος που οδηγεί με ταχύ ρυθμό στη Β' Εθνική. Μακάρι πραγματικά στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο και να αποφύγουμε τα χειρότερα (για φέτος)..

Σχόλια

  1. Εάν έριχνε κάποιος μια ματιά σε ρεπορτάζ στο ίντερνετ το τελευταίο διάστημα δεν θα τον εξέπληττε η ιστορία με τον Ραγκουζόνι. Μάλιστα είναι γνωστό το ότι η ομάδα χρωστάει και στον Καζάζη αλλά και στους υπόλοιπους παίκτες πάρα πολλά χρήματα,σήμερα διάβασα ότι η μετάβαση στην Αλεξανδρούπολη θα γίνει με λεωφορείο.
    Εδώ όμως μπαίνει το εξής μεγάλο ερώτημα και σε αυτό θα πρέπει να απαντήσει ο κύριος Ακριτίδης. Το καλοκαίρι μας έλεγε για ένα γκρουπ επιχειρηματιών που θα έμπαινε για να αναλάβει το ΤΑΑ αρκεί να διακανονιστούν τα χρέη. Την ύστατη στιγμή ο κύριος Μακρόπουλος κατάφερε να βρει την λύση με τις υποθέσεις των Σαμικά,Έρπ Ανδρεάδη και Αντράε αλλά απο τις εξελίξεις καταλαβαίνω ότι μάλλον έχει συμβεί το αντίθετο.Πρέπει να δοθεί μια εξήγηση γιατί τα πράγματα πάνε απο το κακό στο χειρότερο
    Το έχω ξαναναφέρει ότι αυτό που βιώνει το τμήμα βόλει ειδικά τα δύο τελευταία χρόνια αντικατοπτρίζει ουσιαστικά και το ποια ήταν η κατάσταση στην "μάνα του λόχου" και φτάσαμε στο σημείο τα χρέη να φτάνουν στα 4 εκατομμύρια ευρώ.
    Για εμένα προσωπικά μία είναι η λύση και έχει ξαναειπωθεί πολλακίς, να γίνει οικονομικός και λογιστικός έλεγχος στα του Ερασιτέχνη και με τα αποτελέσματα ανά χείρας θα πρέπει ο πρόεδρος να παραχωρήσει μια συνέντευξη τύπου για να βγουν όλα στο φως.
    Για να κλείσω με του βόλεϊ οι εποχές έχουν αλλάξει και είναι δύσκολο να βρεθεί ένας νέος Βλάσης όπως το 2001 να ξεχρεώσει όλα τα παλιά οφειλόμενα και το 2008 να αφήσει την ομάδα χωρίς ούτε ένα χρέος, μακάρι αλλά το βλέπω δύσκολο έως και ακατόρθωτο.
    Υ.Γ. Ίσως η μόνη λύση είναι το μοντέλο που υπάρχει και ακολουθείται στο μπάσκετ γυναικών,στην άρση βαρών και την επιτραπέζια αντισφαίριση που τα ανέλαβαν οργανωμένοι να συνεχιστεί και σε όλο τον υπόλοιπο σύλλογο. Άς μην γελιόμαστε κανείς "λεφτάς" δεν πρόκειται να ενδιαφερθεί για τα μικρότερα τμήματα εδώ υπάρχουν δυσκολίες στο ποδόσφαιρο που έχει έσοδα και αναγνωρισιμότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. dimpaogate134/1/13 4:10 π.μ.

    ο βλάσσης από όσο ξέρω έχει βάλει κάποια χρήματα φέτος για κάποιους παίκτες που είναι πληρωμένοι για όλη την χρονιά .
    η μόνη λύση που λες είναι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να γίνει ο οικονομικός έλεγχος .
    για να δούμε πώς και πότε δημιουργήθηκαν οι υπέρογκες αυτές τρύπες .


    υ.γ: Ακριτίδη την ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ .. ΧΘΕΣ . Ξυπνάτε !


    υ.γ1: ο ραγκοτζόνι δεν ήταν τίποτα ιδιαίτερο για μένα . μέτριος για ξένος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου