Κάποια πράγματα αδυνατώ να τα κατανοήσω..


..ή μάλλον δεν θέλω ,γιατί τα συμπεράσματα απο γεγονότα όπως αυτό με την μείωση της ΑΜΚ ,μόνο σε μπελάδες μπορούν να βάλουν το μυαλό μου. Γιατί έπεσε η ΑΜΚ απο τα 15 στα 6 μύρια; Προφανώς για να μην εμφανιστεί ο κύριος Χ απο κει που δεν το περιμένουν και τους πάρει την ΠΑΕ. Γιατί αν γίνει κάτι τέτοιο ,τότε θα πάει περίπατο η όλη προσπάθεια της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και τα λεφτά του κόσμου θα χαθούν -αν και οι όροι λένε πως θα πάνε στον Ερασιτέχνη-. Αν γίνει κάτι τέτοιο ,ο Γιάννης Αλαφούζος θα βρεθεί εκτεθειμένος στα μάτια των πάντων και αυτά που άκουγαν οι Τζίγγερ και σια (μετόχοι) θα ναι πταίσματα μπροστά σε αυτά που θα ακούσει ο mr Σκαϊ. Άρα ,μια ΑΜΚ 15 εκατομμυρίων δεν συμφέρει κυρίως τον Γ.Αλαφούζο ,αφού η Παναθηναϊκή Συμμαχία δεν θα φτάσει το ποσό που αντιστοιχεί στο 50+ %. Αντιθέτως ,στα 6 εκατομμύρια θα απαιτούνται λιγότερα λεφτά και για την Συμμαχία αλλά και για τους υπόλοιπους μετόχους που αρχικά δεν είχαν καμία διάθεση να βάλουν το χέρι στην τσέπη ,για να κρατήσουν το ποσοστό τους.

Όπως έχω αναφέρει ξανά παλαιότερα ,η στάση της
ΠΑΕ όλο αυτό το διάστημα μου έχει προξενήσει μπόλικες απορίες σχετικά με την θέληση της να βρει νέους επενδυτές. Χαρακτηριστικά είχα τονίσει πως όταν μια εταιρία πάει για φούντο συνήθως υπάρχουν 2 δρόμοι. Ή να πάει για λουκέτο ή να βρει νέα κεφάλαια. Το πρώτο δε γίνεται ,άρα καταλήγουμε στο δεύτερο. Και στο δεύτερο δεν βλέπω ιδιαίτερη θέληση απο μεριάς της ΠΑΕ. Αντί να τρέξουν και να ανοίξουν όσο πιο γρήγορα γίνεται την ΑΜΚ μπας και εμφανιστεί κάποιος "Χριστιανός" και ρίξει κάνα χρήμα ,ταλαιπώρησαν την όλη ιστορία 4 μήνες και φτάσαμε μέσα Αυγούστου για να ενημερωθούμε πως εν τέλει η ΑΜΚ πέφτει. Αυτό μόνο σε μένα προξενεί εντύπωση; Και όσον αφορά την δικαιολογία του Γ.Αλαφούζου ότι η ΑΜΚ μειώθηκε για να μην πέσουν και σε τίποτα απατεώνες ,απλά γελάω γιατί είναι σαν να αυτοπαρουσιάζεται ως ο απόλυτος προστάτης του Συλλόγου.

Ένα άλλο σημείο που μου έκανε εντύπωση απο το χθεσινό limit down της ΑΜΚ είναι η στάση και το "παρών" του Ανδρέα Βγενόπουλου ,ο οποίος άφησε να αναπαραχθεί σε προσκείμενα ΜΜΕ του ότι είχε εξαρχής αρνητική στάση για την συγκεκριμένη απόφαση. Και γίνομαι αφελής και ρωτάω γιατί; Με αυτά που ακούγονται για τον Βγενόπουλο και τα καβούρια που λένε ότι έχει ,θα περίμενε κανείς πως η μείωση της ΑΜΚ θα στηριζόταν πλήρως απο τον mr MIG. Αφού έτσι δεν θα χρειαζόταν να βάλει και τόσα λεφτά για να καλύψει το ποσοστό του. Το "παρών" του μου προξένησε πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση λοιπόν..

Τέλος ,να θυμίσω πως στις 26/7 η SportDay είχε στο πρωτοσέλιδο της ως αποκάλυψη ότι η ΑΜΚ της ΠΑΕ απο τα 15 μύρια θα έπεφτε στα 5. Κάτι τέτοιο διαψεύστηκε απο το ΔΣ της ΠΑΕ την ίδια μέρα όπου αποφάσισε η ΑΜΚ να παραμείνει στα 15 εκατομμύρια. Για την ιστορία την συγκεκριμένη πληροφορία λέγεται πως την είχε πασάρει ο Δημήτρης Γόντικας.

ΥΣ: Όσον αφορά τον Τσάκα ,αν ήθελε όντως ο Πρίγκιπας του να πάρει την ΠΑΕ θα έβρισκε τρόπο. Τον θεωρώ γελοίο και αυτό δεν αλλάζει μέχρι να μου αποδείξει το αντίθετο. Και αυτό δε νομίζω πως θα γίνει.

ΥΣ2: Τι έχει γίνει αυτούς τους μήνες και γιατί προωθήθηκε τόσο έντονα η λαϊκή βάση του Αλαφούζου είναι κάτι που πιθανότατα δεν θα μάθουμε ποτέ. Η συστράτευση και ομόνοια προέκυψε τόσο έντονα και ξαφνικά για να ναι και αθώα. Και για να θυμίσω ότι πριν 3 μήνες είχαν εμφανιστεί και κάτι Αμερικάνοι που είχαν το ίδιο project για την ΠΑΕ αλλά φύγαν κακήν κακώς...

Σχόλια

  1. μπορεις να μου πεις την αποψη σου για τον τσακα
    σοβαρα μιλαω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν γνωριζόμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η συμμαχια μεχρι τωρα δεν εχει πιασει το ποσο που περιμεναν για διαφορους λογους που εχουν επισημανθει και αναλυθει 1002 φορες και για μια αμκ των 15 η συμμαχια χρειαζοταν να βαλει γυρω στα 6-7 εκατ
    τωρα θα χρειαστει να βαλει μονο 3 που ειναι εφικτος στοχος κατα τη γνωμη μου , και δεν χανεται το ποσοστο της


    ισως και να ειπαν οτι αφου εξασφαλιστηκαν τα 6 μυρια της ευρωπης γιατι να βαλουμε επιπλεον χρηματα ?
    παιζει και αυτο , ο χρονος θα δειξει τις προθεσεις τους , υπομονη , ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ 14


    τωρα για κατι τσακες μακες νουρες μουρες κτλ δεν εχω να πω τιποτα
    τα λενε ολα τα μπλογκ , οι ομιλοι , και τα σαιτ που τους προωθουν , δεν θελει και πτυχιο για να καταλαβεις ΠΟΙΟΙ κρυβονται πισω απο τις προσπαθειες αποσταθεροποιησης κοινως μπουρδελοποιησης τις ομαδας μεσω εμπλοκης ψ
    ευτοαραβων και αμφιλεγομενων σαλτιμπαγκων στα της παε . Αυτα


    α και κατι αλλο
    θα μαθουμε ποτε ποσα χρωσταει η ομαδα ?
    γιατι στην αρχη λεγατε για τιτανικους ,υπερογκα χρεη , δεν τη βγαζουμε με την καμια , πουλαμε σισε και δεν ανανεωνουμε ζιλμπερτο γιατι δεν εχουμε κτλ , μη θυμησω αριθμους που εγραφαν οι τουλουμπες στην αρχη της χρονιας ! ΕΤΣΙ?


    βρεθηκα με εναν φοιτητη απο ιταλια και μου ειπε οτι λεει περιμενε κατι κουπονια για διαρκειας ? ξερεις εσυ πρεσσ τιποτα , ανησυχει το παιδι ρε , δεν εχει και ραδιοφωνικη ο ντινος να ρωτησει !




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε μου απεναντίας, αν στήριζε πλήρως ο Βγενόπουλος θα εκτίθετο. Ενώ τώρα που ήταν σίγουρος για τα 6, κάνει το δύσκολο. Θα μπορούσε εκ των τστέρων να μας πεί οτι αυτός ήθελε και 150, οχι μόνο 15. Το 'χουμε ξαναδεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου