Σωθήκαμε...

10.000€ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ

Με δεδομένο ότι ο Νικόλας Πατέρας δεν θα συμμετάσχει στην ΑΜΚ ,βάζοντας το ποσό που αναλογεί στο ποσοστό του ή αυξάνοντας το ,συγχωράτε με αλλά τα 10,000€ που έβαλε στην Παναθηναϊκή Συμμαχία δεν με εντυπωσιάζουν. Κουμάντο δεν -πρέπει να- κάνουμε στην τσέπη κανενός ,αλλά αν μάγκες και οι φραγκάτοι βάζουν τέτοια ποσά τότε κλάφτα Χαράλαμπε.

Επαναλαμβάνω: Με δεδομένο ότι δεν θα συμμετάσχει στην ΑΜΚ ,όπως πχ ο Βγενόπουλος.

ΥΣ: Και ο Τζίγγερ έβαλε 300,000€; 

Σχόλια

  1. Με την ιδια λογικη θα επρεπε και ο Βγενο να βαλει 15.000.000€ μεσω της Συμμαχίας! Το προβλημα του ηταν οι ευθυνες για το γηπεδικο. Προσοχή: Σε περιπτωση που μελλοντικα ασκηθουν αγωγες για το προτζεκτ του Βοτανικου, τα μελη της Συμμαχιας τη σκαπουλαρουν και οι ευθυνες πηγαινουν στα μελη του ΔΣ της. Αν κανω λαθος, διορθωστε με!

    Για να γινω απολυτα κατανοητος δεν υποστηριζω οτι ο Βγενο πρεπει να βαλει 15μυρια απλα το αναφερω ως αντιπαραδειγμα σε αυτο που λες για τον Πατερα. Ειναι αλλο πραγμα η ενισχυση της Συμμαχιας και αλλο πραγμα η ΑΜΚ! Φαντασου οτι οι 10.000€ αντιστοιχουν σε 30.303 μετοχες μεσω ΑΜΚ. Στη μια περιπτωση εχουμε οικονομικη ενισχυση-δωρεα, δηλ λεφτα που τα δινεις και τα χαιρετας δια παντος και στην αλλη περιπτωση εχουμε τοποθετηση χρηματων που αντιστοιχουν σε ονομαστικες μετοχες δικες σου!
    Τελος, οσον αφορα τα 300 χιλιαρικα του Τζιγγερ, αν δεχτουμε οτι ειναι αληθεια οτι τα δωρισε, σκεψου οτι με 300 χιλιαρικα εδωσε τις μετοχες του και εφυγαν απο πανω του ολα τα μελλοντικα βαρη που θα πεσουν στην ΠΑΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απολύτως αναμενόμενο.. Αλλά και τώρα με το γάντι δέχεται κριτική ο καπετάνιος των ονείρων ορισμένων. Σόδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aeroplanoforo Nimitz!13/12/12 3:08 μ.μ.

    Oust tsatsohafie!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aeroplanoforo Nimitz!13/12/12 3:08 μ.μ.

    Ama o Pateras kratisei to pososto tu ston PAO, diladi valei kai stin AMK hrimata tote ta

    10 hiliarika stin Symmahia einai symvolika alla kai ok prosfora!

    Den eho akusei gia kanenan allo eponymo na ehei valei tosa!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο καπέτανιος των ονείρων μερικών καταχρεώθηκε !! Ευχαριστούμε τρισμέγιστε Νικόλα Πατέρα άρχοντα των σκαλπ και τι άλλο σε αποκαλούνε οι αγνοί ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δεν αλλάζει ο άνθρωπος φίλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Stefanos` Ampelokipoi13/12/12 3:09 μ.μ.

    Με λιγα λογια συμφωνω με το ποστ.Αν ο πατερας δεν συμμετασχει στην ΑΜΚ η δεν βοηθησει με αλλο τροπο τον Συλλογο αστα να πανε,μηδενικη προσφορα.Αλλα εγω θα σας παρω σε αλλα,γιατι αυτα μας τρωνε στο τελος.Μετα τα νεα του πατερα μπηκα στο σαϊτ του δημητρη για να δω πρωτη πρωτη την ειδηση για πατερα (ενω πχ για σαρας που μαλλον φευγει οπως κ αλλα πολλα ουτε κουβεντα) κ οχι μονο αυτο,να γραφει κ με ειρωνικο υφος.Παιδια,προσωπολατρης δεν ειμαι αλλα γαμωτο ,μια ζωη τρωγωμαστε απο μεσα.Αυτο με γα.... εμενα,προσωπικες κ οικονομικες κοντρες να καταστρεφουν τον Συλλογο αντι επιτελους να μεινουνε αυτοι που πραγματικα γουσταρουν,να βαλουν στο πλαι τις διαφορες τους και να προσφερουν σαν ομαδα,οπως κ οσο μπορει ο καθενας


    υγ ηλπιζα οτι θα το γυρνουσε ο δημητρης τον τελευταιο καιρο που ηταν στην αφανεια,νομιζα οτι καταλαβε τις μαλακιες που εκανε αλλα οπως φαινεται τελευταια δεν μαθαινει.πρεπει επιτελους να αφησει τις τεχνικες που εχουνε οι γαυροι για τα προβατα τους γιατι οι Παναθηναικοι καταλαβαινουνε μονο με ειλικρινεια κ διαφανεια.Ολα τα αλλα ειναι κοκκινο πανι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Graz ,αυτό που λέω είναι πως αν δεν έχει σκοπό να μπει στην ΑΜΚ ο Πατέρας ,τότε τα 10.000€ δεν είναι και τίποτα το τρομερό. Αν όμως θα μπει στην ΑΜΚ πάω πάσο. Τα λεφτά που μπαίνουν στην Συμμαχία ,όντως φεύγουν και τέλος. Για αυτό και λέω ΜΑΚΑΡΙ να μπουν στην ΑΜΚ τα βαριά πορτοφόλια ,απο την στιγμή που ο κόσμος δεν φαίνεται να έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια. Εκτός κι αν η δυναμική μας είναι 4.000 άτομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τάσο θα σε γελάσω.. αλλά λογικά πρέπει να ανανεώνονται τα μέλη και τα ποσά αυτόματα απο όπου κι αν γίνονται οι εγγραφές. Λογικά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. να ρωτησω κατι εγω .....τα μελη που αναγραφονται στο paomprosta (3710) περιλαμβανουν και αυτους που γραφτηκαν μεσω τραπεζας και μεσω λεοφορου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου