Ανακοίνωση ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατά Gazzetta. Aναμενόμενο;

TIΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ


Ανακοίνωση έβγαλε πριν λίγη ώρα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ,απαντώντας στο θέμα που έβγαλε το Gazzetta και μιλούσε για την παραμονή των αδερφών Γιαννακόπουλων στο μπάσκετ. Μια ανακοίνωση που προφανώς δεν βγήκε για τον λόγο που αναφέρεται μέσα (αποπροσανατολισμός κόσμου και ομάδας πριν το final 4) ,αλλά λόγω της κόντρας που έχει δημιουργηθεί απο πέρυσι με το εν λόγω Site και τον Δ.Γιαννακόπουλο. Θυμάστε όλοι φαντάζομαι που είχε μπουκάρει στα γραφεία τους ,για μια ανάρτηση που είχε βγει σχετικά με ένα πανί που σηκώθηκε πέρυσι στο ΟΑΚΑ.

Και λέω πως η ανακοίνωση δεν βγήκε για τον λόγο αποπροσανατολισμού κτλ ,επειδή και το onsports ,ιδιοκτησίας του Δ.Γιαννακόπουλου έπαιξε την συγκεκριμένη είδηση χθες το βράδυ. Επίσης ,οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι λένε απο την αρχή της χρονιάς σε κάθε ευκαιρία πως το καλοκαίρι αποχωρούν ,οπότε λογικό είναι να βρίσκεται το συγκεκριμένο θέμα συνέχεια στην επικαιρότητα. Άρα αυτή η ανακοίνωση προφανώς είχε την εντολή του Δ.Γιαννακόπουλου να συνταχθεί..

Μετά απο αυτό ,απλά ενισχύθηκε και η άποψη μου για την αιτία που τα αδέρφια αναγγέλλουν συνεχώς απο πέρυσι την αποχώρηση τους ,με...άτακτο τρόπο. Το χω ξαναπεί ...η πολυμετοχικότητα ,το μόνο κακό που έκανε είναι στο κεφάλαιο Γιαννακόπουλοι. Μπήκανε στην ΠΑΕ ,νιώσανε πως γίνανε πιόνι σε μια ξένη παρτίδα σκάκι και παράλληλα με την συμπεριφορά του κάηκε και ο Δ.Γιαννακόπουλος ,ο οποίος το 2008 μας έλεγε πως θέλει να πάρει την ΠΑΕ ,το 2011 πως το μέλλον του μπάσκετ του Συλλόγου ανήκει στην οικογένεια του και λίγους μήνες μετά πως δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τον Παναθηναϊκό.

: Θα είχε ενδιαφέρον πάντως να μάθουμε κάποτε ,τι είχε γίνει με αυτήν την επιταγή που είχε ο Δ.Γιαννακόπουλος στον Βγενόπουλο για να πάρουν την ΠΑΕ απο τον Τζίγγερ...

Σχόλια