Και αδειοδότηση και παραμονή Φερέϊρα!


Η σημερινή μέρα μας επιφύλαξε 3 ευχάριστα νέα και το περίεργο είναι πως τα δύο προήλθαν απο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Μετά την αδειοδότηση που θα μας επιτρέψει να παίξουμε του χρόνου στην Ευρώπη ,ήρθε και η συμφωνία μεταξύ Γόντικα-Αλαφούζου και Φερέϊρα για την παραμονή του Πορτογάλου για ακόμη ένα χρόνο.

Ο ένας απο τους δύο πυλώνες για έναν σωστό προγραμματισμό του ποδοσφαιρικού τμήματος μπήκε και πλέον περιμένουμε τον δεύτερο ,ο οποίος είναι τα φράγκα. Τις πρώτες μέρες του Ιούνη αναμένεται η δημοσιοποίηση του Σωματείου του Αλαφούζου ,όπως αναμένεται και η κατάθεση των χρημάτων του Πρίγκιπα την Τρίτη που μας έρχεται..

Όπως και να χει ,τα πράγματα στην μπάλα μπαίνουν σε μια σειρά..

ΥΣ: Ο Φερέιρα είναι ο πρώτος προπονητής που θα κάνει προετοιμασία για δεύτερο χρόνο με την ομάδα. Με άλλα λόγια απο την εποχή του Ρότσα όπου είχε μείνει στον πάγκο για 4 σαιζόν (κουτσουρεμένες) έχουμε να κρατήσουμε για πάνω απο 1 καλοκαίρι ,έναν προπονητή..

Σχόλια

  1. Μπράβο στο επιτελείο Αλαφούζου και Γόντικα που κράτησαν την ομάδα στην Ευρώπη.Τελικά η μοναδική λυση δεν ήταν ο Βγενό όπως διατυμπάνιζε αυτός και οι κύκλοι του. Αυτό που μου κάνει εντύπωση όμως είναι αυτά τα 4.2 που πληρώθηκαν ποιοι τα έβαλαν..? Τα έβαλε ο Αλαφούζος και η ομάδα του και το κρατάνε μυστικό ..? Ή κάποιος άλλος....Αυτό έχει ζουμί και περνάει στα " ψιλά ".

    Μη ξεχνάμε από τι γλύτωσαν την ομάδα οι Γόντικας Αλαφούζος. Θα παίζαμε με παιδιά κάτω των 22 ετών δε θα μπορούσαμε να κάνουμε καμία μεταγραφή κάτω από συγκεκριμένα όρια και κτλ κτλ. Δηλαδή γλιτώσαμε από την καταστροφή της ομάδας λόγο χρεών από προηγούμενες διοικήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ ετσι τα πραγματα...
    1)ο Παναθηναϊκός θα "σπάσει" την εγγυητική επιταγή που έχει προσκομίσει
    στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Το ύψος της είναι 2,3
    εκατομμύρια ευρώ, όμως θα "τραβηχτεί" το 1,1, διότι το μπάτζετ της νέας
    σεζόν θα είναι μειωμένο και αρκεί το 1,2 για να το καλύψει (δηλαδή
    περίπου 12 εκατομμύρια ευρώ ο
    προϋπολογισμός).
    2)υπήρξαν συνεννοήσεις με την τράπεζα Πειραιώς, ώστε να προπληρωθεί
    επιταγή από τη μεταγραφή του Τζιμπρίλ Σισέ στη Λάτσιο. Η ημερομηνία
    πληρωμής έχει οριστεί στις πρώτες μέρες του Ιουλίου και το ποσό αγγίζει
    το 1,5 εκατομμύρια ευρώ. Η τράπεζα δέχτηκε να δώσει άμεσα 1,2
    εκατομμύρια στον Παναθηναϊκό και να την πληρωθεί η ίδια αργότερα.
    3)ξεμπλοκαραν από την Πειραιώς τα δεσμευμένα χρήματα από ΟΠΑΠ και
    τηλεοπτικό συμβόλαιο για δόσεις του δανείου που είχε πάρει το καλοκαίρι
    του 2010 ο Παναθηναϊκός
    4)τα υπολοιπα μπαινουν απο Αλαφουζο και την ομαδα του.

    Θεωρεις ΛΥΣΗ για την ΠΑΕ να εχει μικροτερο μπατζετ απο την ΚΑΕ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είμαι σίγουρος αν κατάλαβα τι εννοείς oτι δεν είναι έτσι τα πράμματα. Τα στοιχεία που παραθέτεις από που είναι ;
    Tην επιταγή ποιος την έβαλε την πρώτη που περιγράφεις ;
    Δεν είναι επιτυχία του Αλαφούζου οτι κατάφερε να σώσει την ομάδα από την κατάρρευση ?
    Δεν είναι επιτυχία οτι αντι να παίζουμε με όλους τους παίκτες κάτω των 22..θα παίζουμε με κανονικούς παίχτες και θα μπορούμε να κάνουμε μεταγραφές ?
    Δεν είναι επιτυχία οτι θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση στην Ευρώπη ακόμα και στο champions league ? Mόνο και μόνο η συμμετοχή στα play - off θα αποφέρει γύρω στα 3 εκατομμύρια ευρώ.

    Δεν έχεις μάλλον αποδεχτεί την κατάσταση αυτή τη στιγμή στον Παναθηναικό. Δεν είναι θέμα μπάτζετ . Οταν είσαι κοντά στο γκρεμό έτοιμος να πέσεις και σώνεσαι..στο παρα πέντε δε κοιτάς τι παππούτσια φοράς..

    Να με συγχωρείς αλλά προτιμώ να έχω μικρό μπάτζετ αλλά να έχω περιθώρια να φτιάξω μια ομάδα σοβαρή που να παίζει Ευρώπη παρά να διαλυθώ όπως η ΑΕΚ. Αν δεν παίρναμε αδειοδότηση θα μένανε όλοι πάνω από 22 αυτόματα ελεύθεροι μεταγραφές δε θα μπορούσαν να γίνουνε ούτε ανανεώσεις..και συζητάμε τώρα για το μπάτζετ...?

    Αν δεν είναι η σωτήρια λύση..τότε ποια είναι κατά τη γνώμη σου ? Ποια μπορεί να είναι η λύση όταν οι μέτοχοι δε βάζουνε φράγκο ? Πάλι καλά που βρέθηκε ο Αλαφούζος .

    Αυτή τη στιγμή παίρνει credits για την σωτήρια της ομάδας και γιατι κράτησε τον Φερέιρα. Διαφωνείς με αυτό ? Τώρα από εκεί και πέρα κάθε μέρα κρίνεται όπως όλοι .Και μόνο που αύριο θα μπορούμε να συζητάμε για παίχτες και μπάτζετ..κανονικά θα έπρεπε να είμαστε ικανοποιημένοι..τουλάχιστον για σήμερα.Και από αυριο ξανακράζουμε και πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Αλαφουζος βοηθησε στη σωτηρια της ομαδας αλλα κατα τη γνωμη μου δεν αποτελει την οριστικη λυση. Μακαρι να κανω λαθος! Ο χρονος θα δειξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επισης τα στοιχεια που παραθετω δεν ειναι απορρητα. Ολοι πανω κατω τα εχουν γραψει.. Αν με ρωτας απο που ενημερωνομαι, συνηθως απο το matigarrida. Αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι δεν εσκασε ο Αλαφουζος 4,2 και καθαρισε για την ομαδα! Απλα συμπληρωσε το ποσο που χρειαζοταν. Οχι οτι δεν το εκτιμω αυτο, αλλα δεν λυνει το μακροπροθεσμο προβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επισης τα στοιχεια που παραθετω δεν ειναι απορρητα. Ολοι πανω κατω τα εχουν γραψει.. Αν με ρωτας απο που ενημερωνομαι, συνηθως απο το matigarrida. Αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι δεν εσκασε ο Αλαφουζος 4,2 και καθαρισε για την ομαδα! Απλα συμπληρωσε το ποσο που χρειαζοταν. Οχι οτι δεν το εκτιμω αυτο, αλλα δεν λυνει το μακροπροθεσμο προβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επισης τα στοιχεια που παραθετω δεν ειναι απορρητα. Ολοι πανω κατω τα εχουν γραψει.. Αν με ρωτας απο που ενημερωνομαι, συνηθως απο το matigarrida. Αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι δεν εσκασε ο Αλαφουζος 4,2 και καθαρισε για την ομαδα! Απλα συμπληρωσε το ποσο που χρειαζοταν. Οχι οτι δεν το εκτιμω αυτο, αλλα δεν λυνει το μακροπροθεσμο προβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επισης τα στοιχεια που παραθετω δεν ειναι απορρητα. Ολοι πανω κατω τα εχουν γραψει.. Αν με ρωτας απο που ενημερωνομαι, συνηθως απο το matigarrida. Αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι δεν εσκασε ο Αλαφουζος 4,2 και καθαρισε για την ομαδα! Απλα συμπληρωσε το ποσο που χρειαζοταν. Οχι οτι δεν το εκτιμω αυτο, αλλα δεν λυνει το μακροπροθεσμο προβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επισης τα στοιχεια που παραθετω δεν ειναι απορρητα. Ολοι πανω κατω τα
    εχουν γραψει.. Αν με ρωτας απο που ενημερωνομαι, συνηθως απο το
    matigarrida. Αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι δεν εσκασε ο Αλαφουζος 4,2
    και καθαρισε για την ομαδα! Απλα συμπληρωσε το ποσο που χρειαζοταν. Οχι
    οτι δεν το εκτιμω αυτο, αλλα δεν λυνει το μακροπροθεσμο προβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Από περιέργεια σε ρώτησα . Απλά δε τα είχα διαβάσει γι αυτό !. Συμφωνώ οτι δεν έσκασε ο Αλαφούζος 4.2 εκατομμύρια ! Γι αυτό αναρωτιέμαι και εγώ τελικά πως αυτά τα λεφτά βρέθηκαν .! Γενικά συμφωνούμε ..και εγώ δε πιστεύω οτι η λαική βάση θα λύσει το πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απλά δε τα είχα διαβάσει γι αυτό σε ρώτησα από που τα διάβασες.Καθαρή περιέργεια δηλαδή !
    Γενικά συμφωνούμε..Ούτε εγώ είπα οτι ο Αλαφούζος έβαλε 4.2 γι αυτο αναρωτιόμουν ποιος τα έβαλε.Επίσης συμφωνώ οτι η λαική βάση πολύ δύσκολα θα είναι η λύση του προβλήματος της ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Απλά δε τα είχα διαβάσει γι αυτό σε ρώτησα από που τα διάβασες.Καθαρή περιέργεια δηλαδή !
    Γενικά συμφωνούμε..Ούτε εγώ είπα οτι ο Αλαφούζος έβαλε 4.2 γι αυτο αναρωτιόμουν ποιος τα έβαλε.Επίσης συμφωνώ οτι η λαική βάση πολύ δύσκολα θα είναι η λύση του προβλήματος της ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. graz .

    Συμφωνούμε οτι δεν είναι λύση στο πρόβλημα της ομάδας μακροπρόθεσμα. Για την ώρα μας ήταν σωτήρια. Δεν είπα οτι ο Αλαφούζος έβαλε τα 4.2 αναρωτιόμουν απλά ποιος τα έβαλε ! Για τις πληροφορίες δε τις είχα διαβάσει γι αυτό σε ρώτησα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. press..Σβήσε τα σχόλια..και κρατά μόνο το τελευταίο αν μπορείς..γιατι είχε κολλήσει και φένεται σαν να spamarw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. να τος ο βαγγελης ο βροντοσαυρος ..δινει στιγμα για την συνεχεια
    τι μας λεει εδω το παλικαρι


    οτι γλιτώσαμε την καταστροφή της ομάδας και δεν θα παίζουμε με παιδιά κάτω των 22 ετών και θα μπορούμε να κάνουμε καμία μεταγραφή...εκτοξευση λεμε με αλλα λογια
    εκτοξευση με λεαλ σανκαρε και λοιπες μεταγραφες που θα κανουμε..επος


    το εχουμε πει αλλωστε ..δευτεροτριτοι να βγαινουμε να πανυγηριζουμε
    τζιγγερ γυρνα μας λειπεις




    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου