Ο Παναθηναϊκός στο ενδέκατο final 4 της ιστορίας του :To έβδομο θα πάρουμε σε χώμα Ελληνικό!

TO KΑΜΑΡΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Ή ΑΛΛΙΩΣ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ


Τα είπαμε και πριν το ματς. Σήμερα το ΟΑΚΑ θα φορούσε τα καλά του και θα ζούσαμε ιστορικές στιγμές. Εντός κι εκτός παρκέ. Αυτά που γίνανε σήμερα στο κλειστό ,απλά δεν έχουν ξαναγίνει.

Ο Παναθηναϊκός σε ένα ματς-διαφήμιση για το μπάσκετ (γενικά όλη η σειρά ήταν η καλύτερη διαφήμιση για την Ευρωλίγκα) κατάφερε να λυγίσει την Μακάμπι και να υπερνικήσει τα λάθη του και αυτός ο 1 πόντος ,όπως φάνηκε ήταν τόσο σημαντικός ώστε να μας στείλει στην Κωνσταντινούπολη και στο ενδέκατο final 4 της ιστορίας μας.

Ό,τι και να πούμε για αυτό το τμήμα ,που τόσα χρόνια μας κάνει περήφανους και μας κρατάει στον αφρό ,είναι λίγο. Πραγματικά πολύ λίγο ,μπροστά σε όλα αυτά που έχει πετύχει. Τα τελευταία χρόνια είναι λες και ζούμε ένα όνειρο και μακάρι να μην ξυπνήσουμε ποτέ απο αυτό. Ακόμη κι αν τα λόγια του Ζοτς (τα όποια έχουν πιο σημαντική βαρύτητα ίσως και απο την ίδια την πρόκριση ,αλλά θα τα σχολιάσω αύριο) μας βάζουν σε άσχημες σκέψεις...

Πέρυσι λέγαμε πως το ΟΑΚΑ έζησε μοναδικές και ανεπανάληπτες στιγμές που είναι δύσκολο να τις ξαναζήσει. Στα ματς με την Μπαρτσελόνα ήταν άπειρος ο κόσμος ,είχε γεμίσει την κάθε γωνιά και λέγαμε πως αυτό δεν παίζει να ξαναγίνει. Ε να λοιπόν που πιαστήκαμε μαλάκες και σήμερα έσπασαν όλα τα ρεκόρ και ο κόσμος γέμισε ασφυκτικά (στην κυριολεξία του όρου) το ΟΑΚΑ. Μερικοί μιλούν ακόμη και για 30.000 κόσμο!! Σίγουρα πάντως ήταν παραπάνω απο τους 25,000 που ήταν πέρυσι στα ματς με τους Ισπανούς. Μέχρι και ο εκφωνητής ζητούσε απο τον κόσμο να εκκενώσει κάποια σημεία του γηπέδου ,όπως το μέρος δίπλα στο ταμπλό όπου είχε κρεμασμένους φιλάθλους, για να μην υπάρξουν ατυχήματα (περιστατικό που δεν είναι για να το επικροτούμε ,αλλά είναι άλλη κουβέντα).

Όπως και να χει ο Παναθηναϊκός για ακόμη ένα βράδυ ήταν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και έδωσε ένα show με πάρα πολλούς προσκεκλημένους.

Ραντεβού πλέον στις 11 του Μάη ,όπου το ταξίδι συνεχίζεται στην Πόλη και η Ελληνική σημαία θα κυματίζει περήφανα απο Παναθηναϊκούς!

Σχόλια