Πρωταθλητής στο ψέμα και στις «εφευρέσεις»


To Greenzone αποκαλύπτει τα 560 ψέματα του Ολυμπιακού ένα προς ένα! Οι 313 τίτλοι από αυτούς που παρουσίασε ο «Πρωταθλητής» είναι ψεύτικοι (ατομικοί, τουρνουά ή... εφευρέσεις)!



Αυτό πρέσβευε και εξακολουθεί να πρεσβεύει ο Ολυμπιακός. Την απάτη, τον «οτινανισμό» και όλα τα κόμπλεξ του νάνου της ιστορίας. Ο λόγος για τη σημερινή έκδοση της εφημερίδας «Πρωταθλητής» του άλλοτε ΑΕΚάρχη Σωτήρη Πουλόπουλου, ο οποίος βρήκε στέγη στον Σωκράτη Κόκκαλη το 1998 και δημιούργησε τη συγκεκριμένη εφημερία μαζί με τον Θέμο Αναστασιάδη, τον δημοσιογράφο - εκδότη που πέρασε στην ιστορία ως «κομιστής dvd» και όχι ως φοροφυγάς μιας και ουδέποτε δόθηκαν εξηγήσεις για τα πέντε εκατομμύρια ευρώ που βρέθηκαν στο αυτοκίνητό του όταν διέσχιζε τα σύνορα της Ελβετίας.

Η ίδια εφημερίδα που το 2007 όταν καταγράφηκαν - με τα όποια κενά - για πρώτη φορά οι (490) τίτλοι του Παναθηναϊκού, «ανταπάντησε» με μια πρόχειρη καταμέτρηση όπου τσουβαλιάστηκαν φιλικά τουρνουά και
ανύπαρκτα πρωταθλήματα μόνο και μόνο για να βγει πιο μεγάλο νούμερο (525), επιχειρεί το ίδιο και τώρα ανεβάζοντας μάλιστα τους τίτλους του ΟΣΦΠ στους 560! Στρογγυλό πάντα, προφανώς για να μην μπερδεύονται οι αναγνώστες.

Βέβαια, με την ίδια ευκολία που τότε έγραφε η εφημερίδα «επειδή κάποιοι πράσινοι δεν ξέρουν να μετρούν», τώρα αμφισβητεί πρωταθλήματα που αναγνώρισε η ανώτερη ποδοσφαιρική αρχή, δηλαδή η διεθνής ποδοσφαιρική συνομοσπονδία (FIFA). Συνηθισμένοι στην προπαγάνδα άλλωστε. Πες, πες, κάτι θα μείνει.

Μόνο που τότε δεν υπήρχε www.GreenZone.gr για να τους θυμίζει τα ψέμματα, τους ανύπαρκτους τίτλους και φυσικά τις ανακρίβειες που δημοσιεύουν.

Ο κοντός άνθρωπος έναν καημό έχει στη ζωή του. Να ψηλώσει. Και όταν βλέπει πως αυτό δεν συμβαίνει προσπαθεί να ανέβει με ψέματα. Έτσι και ο Ολυμπιακός. Παρουσιάζει 560 ψεύτικους τίτλους σε μία λίστα που μόνο χαμόγελα μπορεί να προκαλέσει σε όποιον την διαβάσει.

Το Greenzone παρέα με τον συνεργάτη του Ar1stot3li καταρρίπτει το νέο ανέκδοτο της εφημερίδα «Πρωταθλητής» και βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Ο Ολυμπιακός σε επίσημους τίτλους είναι τρίτος και καταϊδρωμένος πίσω από τον πρώτο Παναθηναϊκό και τον δεύτερο Πανελλήνιο. Αν επιθυμούν στον ΟΣΦΠ να θεωρούνται -επειδή έτσι τους αρέσει- επίσημα πανελλήνια πρωταθλήματα οι ατομικοί τίτλοι, ας μας ενημερώσουν, για να μετράμε και εμείς έτσι αυθαίρετα και να ξεπεράσουμε κατά πολύ τους 1000 τίτλους...

Η συντακτική ομάδα του Greenzone μελετάει εδώ και 4 χρόνια την ιστορία του ελληνικού αθλητισμού και έχει στην κατοχή της τις λίστες των επίσημων ομαδικών τίτλων σε όλα τα αθλήματα όλων των ελληνικών συλλόγων, σε ποσοστό μεγαλύτερο του 99%.
Αν επιθυμεί κάποιος να αμφισβητήσει κάτι από όσα ακολουθούν είμαστε στη διάθεσή του. Αρκεί να έχει σοβαρά επιχειρήματα και αποδείξεις. Εμείς είμαστε πρόθυμοι να πιστοποιήσουμε κάθε τι που γράφουμε με αποκόμματα παλιών εφημερίδων, προσωπικών αρχείων και στοιχείων από όλες τις ομοσπονδίες…

(Σε παρένθεση οι τίτλοι - εφευρέσεις του Πρωταθλητή)

1) Βόλλεϋ (1):
- Το κύπελλο του 1994 στο βόλλεϋ δεν ισχύει. Είναι τουρνουά που ονομάστηκε Μελίνα Μερκούρη. Έγινε χωρίς την παρουσία των διεθνών αθλητών και δεν είναι επίσημη διοργάνωση. Παρόμοια περίπτωση είναι το πρωτάθλημα του 1952 στο μπάσκετ που κατέκτησε ο Παναθηναϊκός αλλά δεν υπολογίζεται ως επίσημη διοργάνωση, αφού δεν αγωνίστηκαν οι διεθνείς μπασκετμπολίστες. Το πρωτάθλημα αυτό ονομάστηκε «Πρωτάθλημα Ολυμπιακού Έτους» και ο Παναθηναϊκός το κατέκτησε παρά την απουσία πέντε διεθνών του.

2) Κολύμβηση (15):
- Το πρωτάθλημα κολύμβησης του 1930 το κατέκτησε ο Εθνικός, όχι ο ΟΣΦΠ. Υπάρχουν στοιχεία από εφημερίδες που το αποδεικνύουν.
- Τα 9 Κύπελλα Ελλάδος Γυναικών δεν τα κατέκτησε ο Ολυμπιακός. Ποιος ο λόγος; Ποτέ δεν έγινε αυτή η διοργάνωση. Προφανώς ο συντάκτης μπερδεύτηκε με τα Κύπελλα Ελλάδος πινγκ πονγκ Γυναικών , καθώς παρατηρούμε πως οι χρονολογίες που παραθέτει είναι οι ίδιες!
- Τα 5 πρωταθλήματα «Ανοιχτής Θαλάσσης» είναι ατομικοί τίτλοι! Δεν γίνεται να θεωρούνται επίσημα πρωταθλήματα. Είναι σα να λέμε πως το χρυσό του Σαμπάνη στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι τίτλος του Παναθηναϊκού. Ή πώς ο Παναθηναϊκός το 2004 κέρδισε πανευρωπαϊκούς τίτλους με τον Μπασινά, τον Γκούμα, τον Παπαδόπουλο κ.ο.κ.!

3) Ιστιοπλοΐα (72):
- ΌΛΑ τα πρωταθλήματα Ιστιοπλοΐας είναι ατομικοί τίτλοι, όχι ομαδικά πρωταθλήματα Ελλάδος! Θέλετε και απόδειξη;
Αθλητική Ηχώ, 13/01/1967, σελίδα 6:
«Οι ατομικές επιτυχίας των ιστιοπλόων μας ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΣΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ. Λέμε ο Εσκιντζόγλου, ο Ζαϊμης, ο Ανδρεάδης χωρίς να μας απασχολούν τα σωματεία. Έτσι, κι εδώ δεν υπάρχει Πρωταθλητής».

4) Πινγκ Πονγκ (157):
- Τα «15 πρωταθλήματα ατομικού ανδρών» είναι ατομικοί τίτλοι.
- Τα «37 πρωταθλήματα γυναικών» είναι επίσης ατομικοί τίτλοι.
- Τα «8 κύπελλα Μαντζάρογλου» (διαβάστε εδώ) είναι διοργανώσεις που έγιναν προς τιμήν του αθλητή του Παναθηναϊκού Νίκου Μαντζάρογλου και δεν έχουν σχέση με Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Είναι τουρνουά. Όπως, επίσης και το «Κύπελλο Αθλητικής Ηχούς».
- Τα «13 πανελλήνια διπλού ανδρών» είναι ατομικοί τίτλοι.
- Τα «19 πανελλήνια διπλού γυναικών» είναι ατομικοί τίτλοι.
- Τα «22 πανελλήνια μεικτού» είναι ατομικοί τίτλοι.
- Τα «εαρινά» (5) και τα «τουρνουά Θεσσαλονίκης» (27) εκτός από τουρνουά είναι και ατομικοί τίτλοι.
- Τα «Κύπελλα Αττικής» (10) είναι… κύπελλα Αττικής, όχι Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

5) Στίβος (8):
- Τα «Πανελλήνια γενικής βαθμολογίας» (2007, 2009)δεν υπάρχουν. Είναι τίτλοι…φάντασμα.
- Πώς γίνεται να αναφέρει η λίστα «5 πανελλήνια Μαραθωνίου» (1998, 1999, 2000, 2001, 2003) όταν στον Μαραθώνιο δεν έγινε ποτέ ομαδικό πρωτάθλημα;;;
- Το χρυσό μετάλλιο του Χονδροκούκη (2012) στο παγκόσμιο πρωτάθλημα είναι φυσικά ατομικός τίτλος που ανήκει στον ίδιο και όχι στο σύλλογο. Με την ίδια λογική εάν ο Παναθηναϊκός προσμετρούσε τις πανελλήνιες ή διεθνείς ατομικές πρωτιές των αθλητών του, μόνο από τον στίβο θα συγκέντρωνε γύρω στους 380 τίτλους!

6) Πυγμαχία (9):
- Από τα «8 πανελλήνια πρωταθλήματα», μόνο αυτό του 1970 ισχύει. Για τα υπόλοιπα έτη υπάρχουν αμέτρητα δημοσιεύματα που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.
- Στις γυναίκες ο ΟΣΦΠ δεν κατέκτησε ποτέ κανένα πανελλήνιο πρωτάθλημα. Τους ενημερώνουμε, επίσης, πως το 1970 πρωτάθλημα γυναικών δεν διοργανώθηκε. Αυτό ξεκίνησε μόλις το 1998, με πρωταθλητή τον σύλλογο Μέγα Αλέξανδρο, του παλιού πρωταθλητή του ΠΑΟ, Γιάννη Αϊδινιώτη...

7) Καταδύσεις (28):
- Όλοι οι τίτλοι που αναφέρονται στην… «έρευνα» του Πρωταθλητή είναι ατομικοί τίτλοι. Ομαδική βαθμολογία στις καταδύσεις ξεκίνησε το 1968. Άλλο πράγμα οι ατομικοί τίτλοι λοιπόν.

8) Κανόε Καγιάκ (4):
- Όλοι οι τίτλοι που αναφέρονται στην… «έρευνα» του Πρωταθλητή είναι ατομικοί τίτλοι.

9) Σκοποβολή (1):
- Έναν τίτλο λένε πως έχουν στο άθλημα. Μόνο που και αυτός είναι ατομικός. Έτσι κι αλλιώς, ο ΟΣΦΠ με δύο μόλις σκοπευτές (Σαλαβαντάκη και Σαβοργιαννάκη) δεν γινόταν να κατακτήσει κάποιον ομαδικό τίτλο (στη σκοποβολή χρειάζονται τρεις για το ομαδικό).

10) Κωπηλασία (18):
- Ψεύτικοι και αυτοί οι τίτλοι. Όλοι οι αναφερόμενοι τίτλοι είναι ατομικοί, εκτός από τα διασυλλογικά πρωταθλήματα που δεν θεωρούνται πανελλήνια πρωταθλήματα αλλά τουρνουά. Τα μετάλλια του Πολύμερου είναι του Πολύμερου, όχι του ΟΣΦΠ!

Αλήθεια, το «ΕΝΟΑ» και το «ΣΝΔ» ξέρουν τι σημαίνουν; Ας τους πούμε εμείς: «Ελληνικός Ναυτικός Όμιλος Αιγυπτιωτών» και «Σχολή Ναυτικών Δοκίμων». Από πότε έχουν δικαιοδοσία να διοργανώνουν και πανελλήνια πρωταθλήματα αυτοί οι δύο; Με την ίδια λογική ας μετρήσουμε σαν πρωταθλήματα του Παναθηναϊκού τις 17 πρώτες ομαδικές νίκες στην Ανάβαση Πάρνηθος στην ποδηλασία που διοργάνωνε ο Ερμής ή τα Κύπελλα Νάσλα στο βόλλευ που διοργάνωνε ο Πανελλήνιος...

http://www.greenzone.gr/2012/04/protathlitis-sto-psema-kai-tis.html?showComment=1334679169003#c9003328878071837541

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου