Αγαπητέ Κύριε Μαρινάκη..



Κύριε Μαρινάκη, άμα δεν θέλετε να σας αδικούν την προσπάθεια σας για ενα καλύτερο ελληνικό ποδόσφαιρο, τότε πρέπει να ξέρετε ότι και εσείς δεν θα πρέπει να αδικείται το ίδιο το ελληνικό ποδόσφαιρο.  Στη ζωή δεν γίνεται μόνο να παίρνουμε αυτό που θέλουμε, χωρις να προσφέρουμε κάποιο αντάλλαγμα. Προφανώς στην οικογενειά σας, σας μεγάλωσαν με όλες τις ανέσεις και σας πρόσφεραν αυτό που πάντα ήθελε ο μικρός Βαγγέλης, αλλά αυτό δεν γίνετε σε όλες τις καταστάσεις της ζωής μας επειδή έχουμε μια  Α οικονομική κατάσταση που ειναι σαφώς μεγαλύτερη από κάποιους άλλους.
Δεν γίνεται η κάθε επιθυμία και το κάθε καπρίτσιο να πραγματοποιείται με το έτσι θέλω.
Δεν γίνετε όταν σε ένα παιχνίδι η ομάδα σας παίρνει το αποτέλεσμα εξαιτίας διαιτητικών λαθών και εσείς ο ίδιος βγαίνεται μπροστά στις κάμερες μεθυσμένος και απευθείνεστε ανάρμοστα μπροστά σε ποδοσφαιριστή αντίπαλης ομάδας να ζητάτε ίση μεταχειρηση (που ίδη την έχετε εξασφαλίσει και με το παραπάνω) και να θέλετε το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Κύριε Μαρινάκη τα παραδείγματα που μπορώ να σας αποτυπώσω ειναι πολλά, το κύριο θέμα όμως είναι ότι τα προβλήματα δεν δημιουργούνται από μόνα τους, κάποιος είναι πάντα ο υπαίτιος της κατάστασης.
 Τα προαναφερόμενα δεν τα εκφράζω μόνο εγώ αλλά και ο κάθε σοβαρός και λογικός έλληνας φίλαθλος που δεν φοράει παροπίδες, που δεν τον επηρεάζουν το τι γράφει το κάθε οπαδικό site και η κάθε οπαδική εφημερίδα, που πάει στο γήπεδο για να ξεσκάσει από την αγχώδες καθημερινότητα και να ευχαριστηθεί την ομάδα του ή ακόμα και να στεναχωρηθεί  για αυτήν.

Υστερόγραφο#1: Τις είδαμε τις επενδύσεις σας, παίχτες μικρότερων ομάδων που τους παίρνεται και ύστερα από λίγο καιρό τους στέλνεται δανεικούς .

Υστερόγραφο#2: Προσέξτε μην σας πάρουν το πρωτάθλημα οι ανύπαρκτοι με τον γεροcoach, τι να κάνουμε δεν έχουμε όλη προπονητή που βρίσκεται στη λίστα της Μπαρτσελόνα.

Billios1908

Σχόλια