ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ


Τι και αν δεν παίξαμε καλά για 39 λεπτά. Τι και αν οι διαιτητές έδειξαν εξαρχής τις προθέσεις τους σφυρίζοντας ότι νανε. Στο τέλος ενώς αγώνα μπάσκετ στον οποίο παίζουν πέντε εναντίον πέντε, στο τέλος κερδίζει ο Παναθηναϊκός.

Ότι πεντάδες και να χρησιμοποίησε ο Ζοτς εχτές δεν του καθώντουσαν.
 Χάναμε πολλά ελεύθερα τρίποντα, κάναμε ανόητα λάθη σε επίθεση και άμυνα, με την Ολύμπια να βρίσκει ευκαιρία και με αρκετά τυχερά εκπρόθεσμα σουτ να κρατάει ένα προβάδισμα απο το 3ο δεκάλεπτο ως την λήξη (σχεδόν) του αγώνα.

13 πόντους σε 71 δευτερόλεπτα και μια πολύ αντρίκεια ανατροπή. Κρίμα (καλά να πάθουν) για αυτούς που σηκώθηκαν να φύγουν και άκουσαν τα τελευταία δευτερόλεπτα στο ραδιόφωνο. Ο Διαμαντίδης ο οποίος ήταν σχετικά μέτριος καθόλι την διάρκεια του αγώνα πήρε το όπλο του και μίλησε και μας έστειλε σε παραλήρημα.

Το μεγαλείο αυτής της ομάδας φαίνεται, όταν χάνεις με πέντε πόντους έχεις λίγα δευτερόλεπτα και σου κάνουν φαουλ για να μην τους βάλεις το τρίποντο. Έτσι η αλλιώς πήγε στην παράταση το ματς και εκεί δεν χάναμε. Ο Νίκολας έβαλε ότι δεν είχε βάλει σε όλο τον αγώνα και τους στείλαμε πακέτο απο εκεί που ήρθανε.

Μπράβο σε όλους για την νίκη αλλά θέλει δουλειά σε αρκετούς τομείς για να αποφεύγουμε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις. Ένα ξεχωριστό μπράβο σε έναν ρολίστα ο οποίος με το τρίποντο του και την καλη του άμυνα βοήθησε ιδιαίτερα, τον Κώστα Καιμακόγλου.

Highlights απο τον αγώνα στο βίντεο που ακολουθεί:


Σχόλια