ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΦΙΛΗΜΑ

Τι και αν βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 1-0 σετ λόγο μιας χλιαρής αρχής, η απάντηση της ομάδας ήταν άμεση και σημείωσε την δεύτερη της νίκη σε ισάριθμους αγώνες, τελειώνοντας τον αγώνα με 3-1 σετ.

Σε μια πανηγυρική ατμόσφαιρα,
 λόγο της απονομής του πρωταθλήματος και την βράβευση της ΜΕΓΑΛΗΣ αρχηγού οι παίκτριες του Παναθηναϊκού έδειξαν και πάλι το καλό τους πρόσωπο, ανάλογο με αυτό της πρεμιέρας κόντρα στον Ολυμπιακό, στου Ρέντη.

Οι κοπέλες είχαν πολύ πάθος, κυνηγούσαν κάθε μπαλιά και δεν άφηναν την μπάλα να ακουμπήσει το πάτωμα, γεγονός που τους απέφερε το χειροκρότημα του κόσμου ακόμα και σε χαμένους πόντους. Μλαντένοβιτς για άλλον έναν αγώνα καταπληκτική (αν πάρει την μπάλα σωστά, είναι ασταμάτητη),  η Παπαφωτίου μοίραζε θαυμάσια το παιχνίδι και η Τζανακάκη ήταν κυρίαρχη στο μπλοκ και σε ιδιαίτερα δύσκολα σημεία, ενώ όσον αφορά την Μυλωνά, κλασσική αξία στην άμυνα.

Κόσμος κάθε ηλικίας μαζεύτηκε σήμερα στο κλειστό του Μετς, το οποίο φαίνεται πως αν και δεν είναι τάφος του ινδού (το σπίτι του Παναθηναϊκου) η παρουσία μας θα να είναι αξιοπρεπέστατη, όλη την χρονιά.

Παναθηναϊκός Κερατέα 3-1,
 19-25, 25-21, 25-18, 25-19.

Σχόλια