ΚΑΙ Η ΠΑΡΩΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

Η τρομερή ομοσπονδία του γυναικείου βόλλευ που μας έδιωξε απο τον Τάφο ,μας τιμώρησε όλη την ομάδα για μια μπλούζα ,τώρα εντελώς τυχαία η κλήρωση έβγαλε ντέρμπυ στην τρούμπα την πρώτη αγωνιστική.

Και εντελώς τυχαία είναι η αγωνιστική που όλη η τιμωρημένη μας ομάδα ,θα εκτίσει την ποινή οπότε θα κατέβουμε στην τρούμπα με τις νεανίδες και τα καινούργια μεταγραφικά αποκτήματα.

Τώρα αν όλα αυτά είναυ τυχαία ή όχι δεν το γνωρίζουμε ,αλλά αυτό που είμαστε σε θέση να ξέρουμε είναι πως η ομοσπονδία θέλει να αναβαθμίσει το επίπεδο του γυναικείου βόλλευ. Για αυτό και τα γήπεδα της α1 θα κινούνται με βάση τα ευρωπαικά τρόπαια ,για αυτό και το ντέρμπυ θα το παίξουμε με τις νεανίδες...για το καλό του αθλήματος!

Αλλά έτσι είναι όταν είσαι ανύπαρκτος διοικητικά ,θα σε γαμάνε και θα λες και ευχαριστώ!

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/9/09 9:36 π.μ.

    ....έλεος πια με τους λακαμάδες του ερασιτέχνηηηη!!!!! πίεση γαμώτο παντού .... να θέσουν βέτο για όλα τα κωλογήπεδα που δεν πληρούν τις προδιαγραφές ... και στην τελική άμα δεν καταλαβαίνει η διοίκηση με τους παπούδες να μπεί κανένας πιο νέος με περισσότερο νεύρο και πιο τεχνοκρατικές μεθόδους να τους πάει τους γαυρόπουστρες γαμώντας ... άσε που βλέπω να παίζουνε τα κορίτσια με 5-10 φιλάθλους...και επειδή στου Γκύζη μας έχετε ξενερώσει άσε μην τραβήξουμε καμιά αποχή από τα παιχνίδια.....γαμώ τον πειραιά τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου