O ΣΚΟΠΟΣ ΕΠΙΤΕΥΧΘΗ..

Δεν έχει σημασία αν δεν αποδώσαμε την μπάλα που μπορούσαμε..
Δεν έχει σημασία αν νικήσαμε μόνο με 1-0 και καρδιοχτυπήσαμε στο τέλος..

Αυτό που μετράει είναι οι 3 βαθμοί ,το 2Χ2 και το αήτητο στο πρωτάθλημα. Η ομάδα δεν μπορούμε να πούμε πως δυσκολεύτηκε να νικήσει το επίσημο παράρτμα του γαύρου ,αλλά ούτε πήρε το τρίποντο με άνεση .Αγωνιστήκαμε απέναντι σε μια ομάδα που και οι 11 παίκτες της παίζανε κάτω απο την σέντρα και που για τον μόνο λόγο που κατεβήκαν στον αγωνιστικό χώρο ήταν για να πάρουν το Χ και να σπάσουν τα πόδια δύο-τριών παικτών μας.

Για πρωτη φορά -και ελπίζουμε όχι και τελευταία- η ενδεκάδα ήταν χωρίς τον Βύντρα και ο Σουηδός που τον αντικατέστησε έδειξε πολύ καλύτερος του. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα έψαχνε διαδρόμους για να σπάσει την ενδεκαδάτη άμυνα που είχε κατεβάσει η ξάνθη χωρίς κάποιο αποτέλεσμα .Ευτυχώς για εμάς μετά απο ένα κόρνερ του Λέτο ,ο Κατσουράνης έπιασε μια εξαίσια κεφαλιά ,άνοιξε το σκορ και μπήκαμε στο ημίχρονο με το σκορ μπροστά.

Στο δεύτερο ημίχρονο μας περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη ,η είσοδος του Νίνη που μας θύμησε κάτι απο τις πρώτες του εμφανίσεις επι Μουνιόθ ,μιας και ήταν ιδιαίτερα ορεξάτος και έχασε και 2 μεγάλες ευκαιρίες. Έδωσε νέο αέρα στο κέντρο ,έκανε την ομάδα ακόμη πιο επιθετική και έδειξε ότι άμα θέλει ,μπορεί να δέσει απίστευτα με τους υπόλοιπους παίκτες και να παρουσιάζι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Όσον αφορά τον Λέτο ,τα έχουμε ξαναπεί. Τέτοιον παίκτη στον Παναθηναικό έχουμε να δούμε πάνω απο δεκαετία. Σκοράρει ,τρέχει ,ντριπλάρει ,σερβίρει γκολ ,εκτελεί φαουλ ,κόρνερ..Ένας παίκτης που κάνει την διαφορά στην ομάδα και είναι κάτι παραπάνω απο πολύτιμος.

Ο Μπιέρσαμιρ έπαιξε σήμερα στην φυσική του θέση ,ως στόπερ και απέδωσε. Ήταν σταθερός ,με ηρεμία στο παιχνίδι του αλλά έκανε και κάτι που είχαμε να δούμε χρόνια απο αμυντικό. Έπαιρνε την μπάλα απο την άμυνα και με κάθετες πάσες έβγαζε την ομάδα μπροστά. Ελπίζουμε να τον δούμε και στα επόμενα ματς ,στην ίδια θέση και όχι ξανά τον...προκάτοχο του ,που μας έχει αποδείξει πάμπολες φορές ότι δεν κάνει!
Τώρα κάτι σχετικά με την διαιτησία..Όσο μας σφυρίζουν κάτι διαιττητές σαν τον κ.Σταθόπουλο σημερα ,τότε να μην έχουμε την απαίτηση να περιμένουμε ίση μεταχείρηση της ομάδας μας στο πρωτάθλημα. Όταν απο το 5ο λεπτό η ξάνθη άρχιζε και κλότσαγε σε επικύνδινο βαθμό τους επιθετικούς μας και ο διαιτητής δεν έβγαζε ούτε κάρτα ,τότε να περιμένουμε και περισσότερα τις επόμενες αγωνιστικές. Πως ο Λέτο βγήκε περπατώντας με το τέλος του ματς είναι αποροίας άξιο.. Ας θυμηθεί η διοίκηση τι έκανε πέρυσι ο πράκτορας για το καμάρι του ,τον Ντιόγκο. Δεν χρειάζεται να σπάσει κάποιος παίκτης μας τα πόδια του για να πάρουν μέτρα στην παε..


2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ,2η ΝΙΚΗ...

ΠΑΟ ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ!!


ΥΣ: Σισέ ,Λέτο ,Νίνης ,Ρουκάβινα...φανταστείτε να ταιριάξουν αυτοί και να παίξουν αυτό που μπορούν ,τι έχουν να δουν τα ματάκια μας και τι έχουν να πάθουν οι αντίπαλοι..

ΥΣ2: Ικανοποιητική η προσέλευση του κόσμου ,γύρω στα 30 χιλιάρικα. ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΥΣ3: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ,ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ !!

Σχόλια