ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΡΑ...ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΟΒΑΡΕΥΕΙ

Μετά απο κάποιες ώρες έντονης σκέψης είδαμε τα πράγματα πιο καθαρά και ήρεμα.
Αυτό που συνέβη το σαββατοκύριακο ξεπέρασε κάθε όριο και μας δημιούργησε περισσότερες ΅ανησυχίες΅. Το πρωτάθλημα χάθηκε έδω και 1 μήνα ουσιαστικά και ο γαύρος το είχε εξασφαλίσει.

Μέχρι να φτάσουμε στην απώλεια του πρωταθλήματος είχαν προηγηθεί όργια διαιτητικά απείρου κάλους. Απο την πρώτη αγωνιστική κιόλας με την αεκ ο βασσάρας μας έδωσε το προειδοποιητικό μήνυμα. Με δηλώσες του ΅δεν γυρίζω ούτε νεκρός στην παιανία΅ είχε θεωρήσει ότι ήταν ένα τυχαίο γεγονός. Μόνο τυχαίο δεν ήταν καθώς τα συγκεκρμέα τυχαία άθη συνεχίστηκαν και σε Τούμπα,Χαριλάου,οακα με αεκ με αποκορύφωμα το χθεσινό.


Γιατί όχι μόνο δεν αφήνουν τον γαύρο νακάνει γκέλες αλλά δεν αφήνουν κι εσένα να πάρεις νίκη. Το πράγμα έχι φτάσει στο απροχώρητο ,πόσες φορές πρέπει να το πούμε;; Επι 14 χρόνια ζούμε καταστάσεις που έχουν ξεφυγει απο την κοινή λογική και μεταφράζονται ως μια πολύ ,μα πάρα πολύ κακόγουστη φάρσα. Ο πράκτορας κάνει το απόλυτο κουμάνο και κανει πλάκα με τους δικούς μας.

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΕ,ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΕ Ο ΤΥΠΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ,ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΡΕΙΤΕ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΟΥΑΡ ΒΙΒ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΠΟΤΥΓΧΕΤΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ,ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!!

Μετά το τέλος της χθεσινής αγωνιστικής είδαμε ότι ψυχομάνης τέλος. Ε και; Τι; Λυθήκαν τα προβλήματα ,η σαπίλα βρίσκεται μόνο σε ένα πρόσωπο ;; Είναι πιο βαθιά. Χρειάζεται πόλεμο σε όλα τα μέτωπα. Ζούμε σε μια εποχή που μας κοροιδεύουν μπροστά στα μάτια μας (βλ γκαγκάτση και θέση στην παε του γαύρου).

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ,ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΜΗΞΕΤΕ ΚΑΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ,ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΚΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΟΣ!!

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ!!

ΣΕ ΟΛΑ!!!!

Δεν νοείται να είναι ακόμα ο κ.Βασίλης Κωνστντίνου στην Αθλητική Κυριακή και να το παίζει με το σεις και το σας .Χρει΄ζεται αλητεία αι θράσσος γιατί μας έχουν καβαλήσει. Θελει ξεμπρόστιασμα να τελιώνουμε με δαυτους.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΘΥΜΑΤΑΙ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΤΟΥ ΚΡΟΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ

ΠΡΟΣΩΡΗΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Ή ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΜΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΞΩ.

ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΟΥΝ


ΥΣ: ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ; Απλά πράγματα ,μια αρχδάτην ανακοίνωση που θα λέι α πράγματα με το όνομα τους και θα δείξει τις προθέσεις της.

ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑ ,ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΕΤΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ...ΠΡΟΧΘΕΣ!!

Σχόλια