ΤΣΙΠΡΑ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ...ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ


Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολουθήσαμε τον Τσίπρα σε μια πωινή εκπομπή του mega να μιλάει για το γήπεδο και για ακόμη μια φορά έκανε την γνωστή κωλοτούμπα των τελευταίων του δηλώσεων.

Δήλωσε πεπεισμένος πως το γήπεδο μας θα γίνει σε 2 χρόνια και υπενθύμισε πως το πρόβλημα του είναι με το εμπορικό κέντρο του Βωβού.


Να του υπενθυμίσουμε και εμείς απο την μεριά μας πως ο πόλεμος που κάνει για να χτιστεί το αθλητικό κέντρο του συλλόγου μας θα μας βρεί μπροστά του στις εκλογές ...και θα το καταλάβει για τα καλά απο τα ποσοστά που θα πάρει.

Να του υενθυμίσουμε επίσης πως η αρχική του θέση δεν ήταν ενάντια του εμπορικού αλλά ολόκληρης της κατασκευής γηπέδου-εμπορικού λόγω κάποιων σπάνιων ειδών πυλιών που υπάρχουν στους...βάλτους της περιοχής.

Να του υπενθιμήσουμε ακόμη ,πως δεν μας ενδιαφέρει αν ο Λάτσης του χρηματοδοτίσει την προεκλοική εκστρατεία λόγω των προβλημάτων που δημιούργησε αλλά μας ενδιαφέρει ότι έβαλε (υποίθεται) την ομάδα του σε ένα παιχνίδι άλλων σκοπιμοτήτων και έδειξε ότι πιο πολύ τον ενδιαφέρει το κόμμα του παρά η ομάδα του.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ,ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΘΑ ΦΕΡΕΣΑΙ ,ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΙΚΟ

ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΕΙ

Σχόλια