Επαγγελματικό διπλο...ΒΕΛΤΙΩΘΕΙΤΕ













Με το τρίποντο της νίκης πέρασε η ομάδα μας απο την Λειβαδειά χάρη σε δύο γκολ του Κλέυτον και του Πετρόπουλου. Η ομάδα φάνηκε πως εκανε αγγαρεία,απλά προσπάθησε να ελέγξει το ματς και να επιβάλλει τον ρυθμό της.

Ένα πολύ ήρεμο παιχνίδι σε γενικές γραμμές.Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μια ανούσια υπεροχή χωρίς να έχουμε δημιουργήσει καμμία ιδιαίτερη φάση .Καταφέραμε και ανοίξαμε το σκορ στο 40 ,ύστερα απο ωραία σέντρα του γκάμπριλ και μονοκόματο σουτ του Κλέιτον.


Με αυτό το σκορ πήγαμε και στο ημίχρονο.

Οι τρύπες και οι αδυναμίες στην άμυνα μας όμως έκαναν ξανά την εμφάνιση τους ,όταν κάποιος Ντιμπαλά πήρε την μπάλα λίγο πιο κ΄τω απο τον χώρο του κέντρου και με ένα απλο σπριντ και βάζοντας και το κορμί του στην σωστή θέση νίκησε τον...κουρασμένο Σαριέγκι και τον...άξιο συμπαίκτη του Βύντρα κάνοντας το 1-1. Βέβαια δεν χρειάστηκε αυτός ο κύριος για να καταλάβουμε ότι έχουμε ανίκανους αμυντικούς να χειριστούν μια δύσκολη κατάσταση. Έχουμε βρεθεί πολλές φορές στο καναβάτσο εξαιτίας τους.

Πρόβλημα της διοίκησης που μέχρ και σήμερα αντιμετωπήζουμε αυτό το πρόβλημα.

Ευτυχώς ο Τεν Κάτε έκανε την σωστή αλλαγή κάνοντας πιο επιθητικογενές το σχήμα μας ,βγάζοντας έξω τον Σαρι΄γκι και βάζοντας τον Ίβανσιτς.

Και δεν άργησε να δικαιωθεί αφού στο 63 ύστερα απο ΄ξοχο φάουλ του Αυστριακού δημιουργήθηκε σύγχηση στα καρέ του λεβαδειακού και ο Πετρόπουλος το εκμεταλλεύτηκε βάζοντας μπροστά την ομάδα.

Μετά το ματς κύλησε πάλι στο χαλαρό με μόνη αξιοσημείωτη φάση το δοκάρι του Ίβανσιτς ύστερα απο απευθείας εκτελεση φαουλ στο 78.

ΑΡΝΗΤΙΚΟ ότι η ομάδα υποχώρησε εμφανέστατα δείχνοντας ότι φοβάται...; Δεν ξέρουμε πάντως σίγουρα λανθασμένη ομαδκή αντίδραση ,όταν θες να λέγεσαι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.

ΘΕΤΙΚΗ εμφάνιση σήμερα πάντως απο τους Κλέυτον,Γκάμπριελ ,Ίβανσιτς που έδειξε ότι μπορεί να δίνει φρέσκο αερά στην ομάδα με την συμμετοχή του και τον Ζιλμπέρτο Σίλβα που δείχνει πόσο ηγετική φυσιογνωμία είναι μέσα στο γήπεδο με ότι κι αν αυτό συνεπάγεται.

ΚΑΚΟΙ οι Σαριέγκι,Βύντρα και Σαλπιγίδης που δείχνει ότι δεν τραβάει και έχει κουραστεί πολύ απο τα συνεχή σπιντ για να αλύπτει χώρους και να πρεσάρει.


Λεβαδειακός:

Σρέντιαν Μπλάζιτς, Φριτς Eμεράν (88' Φερνάντο Μασάδο), Γιώργος Κόλτζος (68' Γιώργος Κατσικογιάννης), Μιχάλης Καψής, Θοδωρής Τριποτσέρης, Κώστας Κιάσσος, Περέιρα Λεονάρντο, Γιώργος Ζησόπουλος, Πιοτρ Πιέχνιακ, Αλμπαν Μπούσι (68' Τόνι Λέχτινεν), Πατρίκ Ντιμπαλά

Παναθηναϊκός:

Μάριο Γκαλίνοβιτς, Ροντρίγκες Γκάμπριελ, Λουκάς Βύντρα, Γιόσου Σαριέγκι (55' Αντρέας Ιβανσιτς), Μίκαελ Νίλσον, Νίκος Σπυρόπουλος , Απαρεσίδο Ζιλμπέρτο Σίλβα, Μάτε Σιμάο, Δημήτρης Σαλπιγγίδης (91' Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος), Σίλβα Κλέιτον, Αντώνης Πετρόπουλος

ΥΣ1: Συγχωράτε μας αν είμαστε αυστηροί με τους παίκτες αλλά όταν κάτι το αγαπάς πολύ ,θες και να το βλέπεις στην κορυφή και τέλειο.

Σχόλια

  1. Και όμως ο μαέστρος αυτής της νίκης ήταν ο διαιτητής. Άξιος ο μισθός του.
    Μα να θες βοήθεια να κερδίσεις τον Λεβαδειακό; Κατάντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου