ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ...ΚΟΥΠΑ ΝΟ 499









Τ α χαμε πει ,ίδιος αντίπαλος,ίδιο γήπεδο,ίδια κατάληξη. Έτσι κι έγινε μιας και ο αγαπημένος μας πελάτης δεν μας χαλασε ούτε και φέτος το χατίρι. Νίκη με 80-70 και 5ο σερί κύπελλο και 499η κούπα στην ιστορία του συλλόγου. Ρεκόρ ασύλληπτα που μόνο ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ μπορεί να τα ξανασπάσει.

Στο χθεσινό ματς μπροστάρης ήταν ο Δημήτρης Διαμαντίδης που με προσωπικές ενέργιες στο τελευταίο δεκάλεπτο πήρε το ματς πάνω του και κλείδωσε την νίκη.

Το ματς άρχισε πολύ καλά για εμάς αφού αμέσω πήραμε μια διαφορά των 6 πόντων ,που όμως με συνεχείς κακες επιλογές στην επίθεση και λάθη στην άμυνα επιτρέψαμε στον γαύρο να μας φτάσει. Στο ίδιο μοτίβο κυλησε το ματς μέχρι το πρώτο ημίχρονο ,παίρνοντα διαφορά και χάνοντας την στα αμέσως επόμενα λεπτά. Μέχρι εκείνο το σημείο δεν μπορούμε να πούμε ότι κάποιος είχε ξεχωρήσει,όλοι βοηθούσαν και αλληλοσυμπληρωνόντουσαν.

Στο τρίτο δεκάλεπτο είδαμε πάλι μια απο τα ίδια ,μόνο που αυτήν την φορά ο γαύρος μας πέρασε και στο σκορ και φαινόταν πιο αποφασισμένος .Κάπου εκεί ήρθε η ώρα του Δημήτρη Διαμαντίδη που με συνχή μπασίμαυα στο καλάθι και τα 3 συνεχή τρίποντα πήρε την διαφορά και το ματς τελείωσε.

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΚΑΘΩΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΠΙΤΕΥΧΘΗ
ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΓΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΣΕΦ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ,ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΦΟΥ ΣΠΑΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΡΕΚΟΡ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ, ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΠΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΓΩΙΣΜΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΟΥΠΕΣ.

Η χαρά που μας έδωσε η ομάδα δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγα ,το τμήμα που μας κάνει κάθε χρόνο όλο και περισσότερο περήφανους ,δεν δείχνει να το διακατέχει κορεσμός και έτσι βαδίζουμε όλοι μαζί προς ένα ακόμη triple crown .Αυτό το τμήμα είναι πλαισιωμένο απο ανθρώπους που αγαπάνε τον σύλλογς ,είναι ψυχάρες και οι καλύτεροι του αθλήατος ,ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.

Οι δηλώσεις του Παύλου και του Θανάση αποτελούν εγγύηση για εμάς για επόμενες κούπες.

Η παρουσά του Ομπραντοβιτς συνδέει τα όνειρα μας με μελλοντικές επτυχίες.

Η αρχηγεία (και επισήμως χθες) του Διαμαντίδη σηματοδοτεί μια νέα εποχή με αντάξιες αν όχι και μεγαλύτερες στιγμές για τον σύλλογο.

Όσα αδέλφια μας βρέθηκαν χθες εστησαν τρελό πάρτυ στις κερκίδες του ελληνικού και σώπασαν για ακόμη μια φορά τους υπαλλήλους.

ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ
Η ΟΜΑΔΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ...


ΚΟΥΠΑ ΝΟ 499
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ,Ο ΘΡΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ!!!!

Σχόλια