Πάμε στοίχημα...ότι θα αλλάξουν και το τριφύλλι;


Τις νέες εμφανίσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας παρουσίασε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέσα από τα social media, με το λογότυπο του επίσημου χορηγού της ομάδας «Πάμε Στοίχημα» να ξεχωρίζει για το...κόκκινο που κάνει μπαμ και...κάθεται άσχημα στα μάτια πολλών.

Με τι κάθομαι και ασχολούμαι, ε;


Απλά αυτή η λεπτομέρεια είναι ακόμη μια απόδειξη της παρακμής που υπάρχει στην ΠΑΕ. Γιατί αν στην διοίκηση αφιέρωναν περισσότερο χρόνο στην ιστορία του Συλλόγου που υπηρετούν, θα...ανακάλυπταν πως οι φανέλες δεν είθισται να φιλοξενούν το κόκκινο. Ακόμη κι αν η ιστορία της ομάδας ξεκίνησε να γράφεται με αυτό, ένα 5χρονο παιδάκι να ρωτήσεις τι του έρχεται στο μυαλό όταν του λένε την λέξη Παναθηναϊκός, θα σου απαντήσει το τριφύλλι και το πράσινο.

Σε μια διοίκηση που πρωτοτυπεί και βιάζει με κάθε τρόπο την ομάδα, η φανέλα δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση και έτσι το κόκκινο θα συντροφεύει τις εμφανίσεις της ομάδας μας καθόλη την διάρκεια της σεζόν.

Κι αν κάποιοι προτρέξουν και πουν "μα τι θέλετε να κάνει ο Αλαφούζος; Να αλλάξει το λογότυπο του χορηγού;", θα του θυμίσουμε πως στην ΚΑΕ τόσα χρόνια προσέχουν αυτήν την...μικρή λεπτομέρεια, αλλά και στην ΠΑΕ πέρυσι είχαν αποφύγει αυτόν τον χρωματισμό.

Αν δε, το επέβαλε ο χορηγός...τότε ακόμη κι αυτό αποτελεί παράδειγμα της δυναμικής που δεν έχει πλέον αυτή η διοίκηση. Ακόμη και σε θέματα που ακουμπάνε την ίδια ιστορία...

Αν γινόμαστε γραφικοί, πάρτε παρακάτω και τις εμφανίσεις τόσο του ποδοσφαίρου, όσο και του μπάσκετ...

Ελπίζουμε στο τέλος να μην σκεφτεί να αλλάξει και το τριφύλλι, με σκοπό μια καλύτερη οικονομική συμφωνία...αν και αυτό δεν το πάμε στοίχημα...




Σχόλια