Σαν να μένει...


Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport», ο Γ.Αλαφούζος έχει σκοπό να βάλει 15 εκατομμύρια ευρώ μέχρι τις 10 Αυγούστου αντί 20 όπως είχε ανακοινώσει πριν λίγες εβδομάδες.

Τα 15.000.000 ευρώ μπαίνουν με σκοπό να διασφαλίσουν την ομαλή λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, με την κίνηση αυτή να προκαλεί δύο εύλογες απορίες.


1. Με ποια λογική ένας άνθρωπος που θέλει να αποχωρήσει από την ΠΑΕ βάζει λεφτά για να εξασφαλίσει τους επόμενους 12 μήνες της ομάδας; Θα λέγαμε πως αγαπάει την ομάδα και δεν θέλει να την αφήσει να πέσει στα βράχια, αλλά μιλάμε για τον ίδιο άνθρωπο που έκανε πέρυσι πειραματόζωο τον Παναθηναϊκό, αναιρώντας κάθε υπόσχεση του διώχνοντας παίκτες και αφήνοντας απλήρωτο το τμήμα για μήνες.

2. Στις 6 Ιουλίου ανακοίνωνε πως θα βάλει 20.000.000 ευρώ στην ΑΜΚ, τα οποία θα έμπαιναν με σκοπό να ολοκληρωθεί η συμφωνία με την Pan Asia. Σήμερα διαβάζουμε πως θα βάλει 15.000.000 ευρώ  με σκοπό να λειτουργήσει κανονικά το τμήμα για την φετινή σεζόν.

Όπως φαίνεται (ή τουλάχιστον όπως το αντιλαμβάνομαι) ο Γ.Αλαφούζος δεν αποχωρεί από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Εδώ και μήνες λέει πως θέλει να φύγει, αλλά δεν φεύγει. Είτε γιατί δεν θέλει, είτε γιατί δεν τον αφήνουν, είτε γιατί τα πραγματικά οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ κρύβουν «δράκους».

Το deal με την Pan Asia δεν φαίνεται να ολοκληρώνεται, μιας και είμαστε ήδη ένα μήνα μετά το αρχικό deadline που είχαν υπογράψει στο συμφωνητικό οι δύο πλευρές και λίγες εβδομάδες πριν το νέο deadline που είχε ανακοινώσει επίσης στις 6 Ιουλίου.

Αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα είναι πως ο χρόνος κυλάει με τα «ο Παναθηναϊκός αλλάζει σελίδα, θα μπουν λεφτά, θα υπάρξει νέα ιδιοκτησία» και τα πάντα μένουν ίδια.


ΥΓ: Σε κάποια στιγμή είχε ειπωθεί πως Αλαφούζος και Pan Asia το πάνε για...συνιδιοκτησία. Ένα και το αυτό.

ΥΓ2: Όπου Pan Asia, βάλτε ερωτηματικά.

ΥΓ3: Ο κόσμος του Συλλόγου πρέπει να δράσει οργανωμένα την νέα σεζόν και η στάση του να είναι συγκεκριμένη και ξεκάθαρη, σε περίπτωση που πορευτούμε την νέα σεζόν με τον Αλαφούζο.

Σχόλια