Καλές οι παραιτήσεις, ακόμη καλύτερες οι εξηγήσεις...



 Η επίθεση μέλους της διοίκησης στον κόσμο του Συλλόγου δεν είναι έκπληξη. Τόσα χρόνια, συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια...

Η παραίτηση του Βασίλη Παυλόπουλου από το ΔΣ του Ερασιτέχνη -η οποία έγινε ομόφωνα δεκτή- ήταν η φυσιολογική συνέχεια.

Όμως, ο συγκεκριμένος άνθρωπος -που προσωπικά δεν τον έχω σε καμία εκτίμηση- οφείλει...ή μάλλον είναι υποχρεωμένος να δώσει εξηγήσεις στον κόσμο του Συλλόγου για τα του γηπεδικού. Έχοντας ένα καίριο αξίωμα ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να απαντήσει στις ερωτήσεις που υπάρχουν και για τις οποίες είναι υπεύθυνος να απαντήσει.

Η...διευκόλυνση που δημιούργησε με το ντροπιαστικό του σχόλιο, ο άλλοτε λαλίστατος και προκλητικός δικηγόρος, δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να αποτελέσει αφορμή για να δικαιολογήσει την απουσία του από την συνέντευξη τύπου που θα γίνει.

Αν και είμαι πεπεισμένος πως θα γράψει στα @@ του και δεν πρόκειται να εμφανιστεί, όσοι έχουν θέση στο ΔΣ του Ερασιτέχνη, ΠΡΕΠΕΙ να τον φέρουν αντιμέτωπο με τις δικαιολογημένες ερωτήσεις που υπάρχουν για τις ενέργειες του.


ΥΓ: Σεβασμό σε κάθε Παναθηναϊκό που δρα με γνώμονα την αγάπη του για τον Σύλλογο. Κανέναν σεβασμό σε όποιον έχει δόλο και σε όποιον δεν σέβεται κάθε Παναθηναϊκό.

Σχόλια