Έχασε και απέτυχε!


 Ο Παναθηναϊκός έχασε με 3-2 στου Ρέντη και μαζί έχασε και το πρωτάθλημα, παρότι μπήκε στους τελικούς με πλεονέκτημα έδρας.

Δυστυχώς, οι αρχικές εκτιμήσεις ότι πάει να χτιστεί φέτος μια πιο δυνατή ομάδα δεν επιβεβαιώθηκαν σε κανένα σημείο της σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός έχει σαν στόχο κάθε χρονιά να είναι πρώτος στην Ελλάδα. Αυτό δεν συνέβη, άρα η χρονιά είναι αποτυχημένη, χωρίς αστερίσκους και ωραιοποιήσεις.

Ο Ανδρεόπουλος ανανέωσε και πρέπει να παρουσιάσει αναγκαστικά κάτι πιο φρέσκο του χρόνου. Μακάρι οι φήμες ότι πέφτει ψαλίδι στο μπάτζετ του τμήματος να μην έχουν βάση.


ΥΓ: Δυστυχώς αυτό που συνέβη πέρυσι στο Μαρούσι ή μάλλον τα αποτελέσματα αυτού του στησίματος, τα βιώνουμε μέχρι σήμερα.

ΥΓ2: Σε αυό το τμήμα υπάρχουν μπόλικοι Παναθηναϊκοί. Άρα θα βρουν τον τρόπο να πράξουν τα σωστά, ώστε η ομάδα να επανέλθει στην κορυφή της Ελλάδας.

ΥΓ3: Όχι άλλοι αυτο-υποβιβασμοί στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μπας και κερδίσουμε κανέναν τίτλο. Ο Παναθηναϊκός των ονείρων μας πρέπει να κοιτάει μόνο τα αστέρια. Να παίζεις εκεί που αξίζεις και όχι να ζητιανεύεις διακρίσεις.

Σχόλια