(Προφανώς) ΝΑΙ στον τελικό με οπαδούς των δύο ομάδων αλλά όχι και εις βάρος της ομάδας!


 Προ ημερών, η Θύρα 13 επισήμανε την ανάγκη να γίνει ο τελικός παρουσία των δύο ομάδων και εφόσον δεν βρισκόταν λύση με το Πανθεσσαλικό, πρότεινε να γίνει ο τελικός ακόμη και στο Χαριλάου.

Όλες αυτές τις μέρες, ο Άρης είναι απόλυτος και τονίζει πως δεν εξετάζει καμία άλλη λύση πλην του Πανθεσσαλικού και του...Χαριλάου, με στόχο να γίνει ο τελικός με κόσμο.

Προφανώς, κάθε άνθρωπος που αγαπάει το ποδόσφαιρο θέλει ο τελικός να γίνει με κόσμο. Αυτό είναι το φυσιολογικό και το αυτονόητο. Ασχέτως, αν στην Ελλάδα έχει καταντήσει να θεωρείται προνόμιο.

ΟΜΩΣ...αυτό δεν πρέπει να γίνει εις βάρος του καλού της ομάδας.

Στον τελικό με τον Άρη θα κρίνεται σίγουρα ένας τίτλος. Μπορεί -ελπίζω όχι- να κρίνεται ένα καλύτερο Ευρωπαϊκό εισιτήριο από εκείνο της 2ης/3ης/4ης θέσης και ίσως στο χειρότερο σενάριο να παίζεται και όλη η Ευρώπη για του χρόνου.

Οπότε, σε κάθε περίπτωση οι συνθήκες που θα γίνει αυτό το ματς ΔΕΝ πρέπει να είναι ευνοϊκότερες για τον αντίπαλο, που ήδη φαίνεται πως συμπεριφέρεται εντός κι εκτός γηπέδων με την Άεκ...με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.

ΝΑΙ στο αυτονόητο, να γίνει ο τελικός με τον κόσμο αλλά ΟΧΙ στην έδρα του Άρη.


ΥΓ: Ναι, καύλα θα ήταν να πάμε εκεί μέσα και να το σηκώσουμε. Αλλά δεν προτεραιότητα το οπαδικό, αλλά το αγωνιστικό. Κανένας Παναθηναϊκός δεν θα είναι περισσότερο χαρούμενος εάν βρεθεί μέσα στο Χαριλάου και χαθεί ο τίτλος.

ΥΓ2: Εάν είχε προκηρυχθεί εξαρχής να γίνει εκεί ο τελικός, καλώς. Αλλά όχι να κάνουμε χάρες μπας και αυξήσει τις πιθανότητες του ο Άρης, να πάρει τίτλο μετά από 10 αιώνες.

Σχόλια