Κρατήθηκε ζωντανός για τον τίτλο…με την γνώριμη ανατροπή!


 Όπως με τον Πάοκ, το τριφύλλι βρέθηκε πίσω στο σκορ πολύ νωρίς με γκολ του Βίντα, αλλά όπως με τον γαύρο κατάφερε την ανατροπή από το πρώτο ημίχρονο με γκολ των Μπακασέτα και Ιωαννίδη.

Ενώ είδε τα πάντα να γκρεμίζονται...η ομάδα του Τερίμ βρήκε τα γκολ που χρειαζόταν για να πετύχει την νίκη απέναντι στην Άεκ και μείωσε την διαφορά από την κορυφή στους -4. Ο Παναθηναϊκός διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες του για το πρωτάθλημα και την Κυριακή πάει στο Χαριλάου σε ακόμη ένα απαιτητικό ματς, και σε συνδυασμό με κάποιο θετικό αποτέλεσμα στο Άεκ-Πάοκ, μπορεί να ελπίζει σε ακόμη μεγαλύτερη μείωση της διαφοράς.


ΥΓ: Θα ήθελα πάρα πολύ να αισιοδοξώ αλλά δυστυχώς η εικόνα των δύο παιχνιδιών κόντρα στους δικέφαλους, δεν μου το επιτρέπει. Το τριφύλλι παρέμεινε ζωντανό στην μάχη για το πολυπόθητο πρωτάθλημα, αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολη η κατάκτηση του.

ΥΓ2: Ιωαννίδης...τανκς!

ΥΓ3: Πολύ καλός ο Ακαϊντίν.

ΥΓ4: Δυστυχώς, η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι στα...σκοινιά. Τα 14 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα...ο Αλαφούζος...η απόλυση Γιοβάνοβιτς...ο τρόπος που χάθηκε πέρυσι ο τίτλος...είναι πολλά μαζεμένα και ευτυχώς σήμερα η νίκη δεν δημιούργησε μεγαλύτερα προβλήματα, που θα μπορούσαν να διαλύσουν εντελώς την σεζόν.


Σχόλια