Νοοτροπία νικητή, νοοτροπία Παναθηναϊκή


 Στις αρχές της σεζόν
είχα δώσει τα εύσημα στον Ιωαννίδη για την κίνηση που έκανε στην Μπράγκα, μόλις μείωσε η ομάδα σε 2-1 και μάζεψε γρήγορα την μπάλα από τα δίχτυα για να την πάει στην σέντρα, ενώ οι συμπαίκτες του πανηγύριζαν το γκολ.

Στις αρχές του έτους, με...ανάγκασε ξανά να του βγάλω το καπέλο, όταν μετά την έντος έδρας ήττα-σοκ στο Κύπελλο από τον Ατρόμητο και το δικό του χαμένο πέναλτι στην λήξη του αγώνα, δεν κρύφτηκε, βγήκε στις κάμερες και δήλωσε κοφτά πως στον επαναληπτικό, πάμε, κερδίζουμε και προκρινόμαστε χωρίς πολλά-πολλά.

Οι αντιδράσεις του ήταν αμφότερες δείγμα ανθρώπου που συμπεριφέρεται σαν νικητής, σαν Παναθηναϊκός.

Χθες στο Καραϊσκάκη, τα έκανε όλα. Όλα όμως. Τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Τα γκολ που πέτυχε και η μεγάλη εμφάνιση που πραγματοποίησε ήταν η...βιτρίνα. 

Για να έχει τέτοια παρουσία, πλην των ικανοτήτων, παίζει καίριο ρόλο η νοοτροπία που έχει σαν αθλήτης. Και στο χθεσινό ματς είδαμε τον Ιωαννίδη της...Μπράγκα και του Ατρόμητου. Μόλις ο Μπακασέτας πέτυχε το 1-1, μάζεψε την μπάλα και έφυγε για την σέντρα και μόλις ήρθαν οι κάμερες πάνω του μετά το ματς είπε αφενός πως η ομάδα δεν έκανε τίποτα τρελό αλλά τον καθήκον της κι αφετέρου πως δεν τον νοιάζει τι κάνουν οι γύρω, αφού το μόνο που μετράει είναι να κερδίζει ο Παναθηναϊκός.

Νικητής.


Σχόλια