Πότε θα απασχολήσει το χάντμπολ;


 Τα προηγούμενα χρόνια
κάθε πιθανή συζήτηση κοβόταν καπάκι λόγω των οικονομικών δυσκολιών που υπήρχαν στον Ερασιτέχνη, ο οποίος αδυνατούσε να συντηρήσει τα υπάρχοντα τμήματα του.

Πλέον, οι συνθήκες έχουν αλλάξει. Προφανώς, δεν βρέχει χρήμα στην Λεωφόρο αλλά σίγουρα οι συνθήκες δεν είναι οι ίδιες.

Νομίζω, πως πλέον θα μπορούσε να γίνει -ένα δεν έχει ήδη γίνει- μια συζήτηση γύρω από την πιθανή επαναλειτουργία του τμήματος χάντμπολ.

Το συγκεκριμένο άθλημα γνωρίζει άνθιση τα τελευταία χρόνια στην χώρα μας. Ευρωπαϊκοί τίτλοι, συνεχόμενες τηλεοπτικές μεταδόσεις και...όλα τα μεγάλα ονόματα του Ελληνικού αθλητισμού να πρωταγωνιστούν. Μια πιθανή επαναλειτουργία του τμήματος δεδομένα θα δημιουργήσει τεράστιο ενδιαφέρον στον κόσμο του Συλλόγου. Αφενός γιατί υπάρχει η...παράδοση στήριξης του Ερασιτέχνη κι αφετέρου για την αντιπαλότητα που προανέφερα.

Κι όταν λέω επαναλειτουργία δεν εννοώ συγχώνευση τύπου ΙΕΚ Ξυνή. Να γίνει σωστά και Παναθηναϊκά. Ούτε φυτευτοί στην Α1, ούτε με άλλους πλάγιους τρόπους. 

Και στο πιο βασικό, που δεν είναι άλλο από το οικονομικό, πιστεύω πως δεν θα αφήσει αδιάφορο το Παναθηναϊκό κοινό και το τμήμα θα μπορέσει να συντηρηθεί και να βγει στον αφρό με τα ανάλογα οικονομικά βοηθήματα.


ΥΓ: Το ιδανικό θα ήταν οι διαστάσεις του Τάφου να μπορούσαν να φιλοξενήσουν το συγκεκριμένο άθλημα. Νομίζω πως ο χώρος του γηπέδου είναι μικρότερος από τις προδιαγραφές. Αν κάνω λάθος και μπορούσαν να διεξαχθούν αγώνες, τότε το τμήμα να ανοίξει...χθες, καθώς θα αναβιώσει για τα καλά το πιο ιστορικό κλειστό των Βαλκανίων.

ΥΓ2: Πριν κάποια χρόνια νομίζω είχε γίνει κάποια προφορική συζήτηση με τον Διομήδη Άργους...που ευτυχώς δεν προχώρησε.

ΥΓ3: Περί μπάτζετ...για να πρωταγωνιστήσεις στην Ελλάδα δεν νομίζω να θες πάνω από 300-350.000.

Σχόλια